Ексклюзиви
понеділок, 10 червня 2013 17:02

Своє повноліття Аліна Гросу святкувала до четвертої ранку
8

Співачка Аліна Гросу відсвяткувала своє 18-річчя. Цей день вона провела на сцені, даючи концерт в Санкт-Петербурзі. А от вечірку для друзів планувала організувати в Москві вже після свого повернення.

"Гросу хотіла відзначити повноліття в колі найближчих друзів, так як для великого святкування особливо немає часу. Зараз Аліна складає іспити в університеті і кожен день з ранку до ночі весь час займає підготовка до сесії і репетиції ролей, танцювальних та акторських постановок. Але друзі Аліни зробили їй яскравий сюрприз. Вони дізналися у менеджера Аліни, де її концерт в Петербурзі, і прилетіли туди, не сказавши Гросу жодного слова", - кажуть в прес-службі співачки.

"У День народження я отримала багато дзвінків і смс, а вдень встигла погуляти по Пітеру. А коли ввечері я вийшла на сцену і побачила в залі своїх найближчих друзів, моєму щастю не було меж. Свято ми поїхали відзначати відразу після концерту", - зазнається співачка.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Аліна Гросу любить відпочивати в компанії хлопців

Вечірка закінчилась о 4-ій ранку. А вже о 6-ій Гросу разом з друзями полетіли до Москви. Там в її кімнаті в гуртожитку на неї також чекав сюрприз. Це були букети квітів та різні подарунки від друзів з України, Росії, Чехії, В'єтнаму, Німеччини, Америки.

"Приємно було отримати всі ці вітання та подарунки, особливо з України від рідних. Після закінчення сесії приїду до Києва і обов'язково влаштую вечірку для рідних і друзів", - запевнила співачка.

Співачці подарували безліч парфумів, сумки, сукні від друзів-дизайнерів з Німеччини, технічні новинки, косметику, прикраси. Також нещодавно Аліна написала в соціальній мережі, що хоче фотоапарат POLAROID, і тепер у неї їх два - один подарували друзі, а другий - невідомий шанувальник.

Зараз ви читаєте новину «Своє повноліття Аліна Гросу святкувала до четвертої ранку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути