вівторок, 29 грудня 2020 15:39

Щурук створила Instagram-акаунт її персонажа для ролі в серіалі

Щурук створила Instagram-акаунт її персонажа для ролі в серіалі
Акторка слухала агресивний денс для того, щоб вловити характер персонажа. Фото: надане пресслужбою "Нового каналу"

Акторка Таїсія-Оксана Щурук розповіла, що створила Instagram-акаунт її персонажа та навчалася говорити суржиком задля підготовки до ролі в серіалі.

Щурук грає в серілі "Перші ластівки. Zалежні", який показує "Новий канал", блогерку Альбіну Харткіпер.

"Психологічний аналіз персонажа - перше, що я зробила, коли знайомилася з роллю. Щоб краще в неї вжитися, навіть завела в Instagram сторінку Альбіни Харткіпер. Там публікувала сторіс в її стилі, намагалася спілкуватися так, як вона спілкувалася б зі своєю аудиторією. Спеціально писала вірші, тому що вона їх пише", - зізналася Щурук в інтерв'ю журналу "Теленеделя".

Акторка слухала агресивний денс для того, щоб вловити характер персонажа. Також навчалася говорити так, як героїня серіалу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Після перегляду "Перших ластівок. Zалежні" понад 250 підлітків звернулися за допомогою

"Альбіна говорить суржиком, вживає багато англійських слів. Шоураннер Женя Тунік погодився на те, щоб змінювати щось у тексті. Сиділа і підбирала правильний сленг, щоб це виглядало, як звичайна мова. У мене був товстий записник, куди я записувала лінії поведінки Альбіни, її ставлення до всіх персонажів", - зазначила Щурук.

Актор Олександр Бегма розповів, як знімався в кадрах, де його персонажа спалюють живцем. В останніх серіях "Перші ластівки. Zалежні" поліцейського Єгора Калиту, якого грає Бегма, підпалюють колеги. У кадрах знімалися каскадери групи Stuntalot та сам актор.

Зараз ви читаєте новину «Щурук створила Instagram-акаунт її персонажа для ролі в серіалі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути