Ексклюзиви
середа, 08 квітня 2020 18:38

Супермодель відкрила неприємний зворотний бік своєї популярності

Супермодель і телеведуча реаліті Нового каналу "Топ-модель по-українськи" 33-річна Алла Костромічева розповіла про зворотний бік популярності. Це тонни негативу, які вивалюють заздрісники.

Зірка розповіла, як боротися з хейтом і правильно на нього реагувати.

"Проблема всіх хейтерів полягає лише в одному: вони вважають за краще жити в ілюзорному світі, де успіх чарівним чином приходить сам собою. Ці люди просто не здатні сприймати "гіркий процес відточування майстерності", хоч чого це стосувалося б: йога, спів, акторство, пошук власного іміджу або будування стосунків. Жодна людина, яка щодня працює над улюбленою справою, не писатиме негативу. Жодна дівчина, яка любить своє тіло, не писатиме іншій, що та товста/худа і якась не така", - розповіла Алла.

Найкращий спосіб упоратися з хейтером - відпустити його.

"Дозвольте їм хлюпатись у своєму негативі, це їхнє право, а до вас це ніякого стосунку не має. Якщо ж ви належите до тих самих хейтерів і вас розпирає від бажання порснути отрутою, може, просто настав час прокачати свої слабкі сторони і стати крутішим? Те, що саме вас дратує найбільше, якраз і вказує вам на той бік особистості, над яким потрібно попрацювати", - сказала Костромічева.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Костромічева навчила американців робити крашанки - як відомі зірки відсвяткують Великдень

Важливо поміняти коло спілкування. Там мають бути авторитетні для вас люди. Прислухатися варто саме до їхньої думки і тільки до конструктивної критики.

Автор: Фото надане піар-службою
  Зірка розповіла, як боротися із хейтом і правильно на нього реагувати
Зірка розповіла, як боротися із хейтом і правильно на нього реагувати

Топмодель, телеведуча та засновниця модельного агентства Kmodels, Алла Костромічева, провела прямий ефір у соцмережі Facebook, на сторінці Vogue UA. Розповіла про шлях до успіху та найважчі моменти в кар'єрі.

Зараз ви читаєте новину «Супермодель відкрила неприємний зворотний бік своєї популярності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути