пʼятниця, 14 жовтня 2011 11:52

Стів Джобс заробив $200 тисяч, коли його бізнес був іще в гаражі

 

Стів Джобс перший комп'ютер побачив у компанії Hewlett-Packard.

"Мій сусід Ларі Лен працював там інженером. Нас запрошували туди щовівторка. Я мав тоді десь 12", - розповідав бізнесмен.

Нагадаємо, Стів Джобс помер 5 жовтня від раку підшлункової залози.

"Познайомився із Возом (Стівен Ґарі Возняк, співзасновник Apple – ред.) у гаражі друга, коли мені було 13. Йому було 18. Він, мабуть, перший, хто тямив у електроніці більше за мене на той час. Ми заробили 200 тисяч доларів, коли наш бізнес був іще в гаражі", - ділився засновник Apple.

"У більшості людей із комп'ютерної індустрії досить типовий життєвий досвід. Вони не мають можливості порівняти, й тому їхні рішення доволі стандартні. Якби Білл Гейтс спробував ЛСД чи пару разів відвідав індійські монастирі – він був би крутіший хлопець", - підкреслював Джобс.

"Білл Гейтс неймовірно забагатів, скопіювавши ідеї Apple. І нехай. Я не надаю цьому значення, бо не прагну бути найбагатшим на кладовищі. Яка моя мета? Складно сказати, відповім широко. Мета – шукати просвітлення, хоч би що під цим розуміли", - наголошував він.

Інші цитати Стіва Джобса можна прочитати у новому номері журналу "Країна" № 39 (92) за 14 жовтня 2011 року.

 

Журнал можна купити у точках продажу преси за ціною 9 гривень.

Передплату на журнал "Країна" можна оформити у будь-якому поштовому відділенні України. Передплатний індекс - 37278. Вартість передплати на місяць — 28 грн.

 

Зараз ви читаєте новину «Стів Джобс заробив $200 тисяч, коли його бізнес був іще в гаражі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути