вівторок, 24 квітня 2018 10:55

Стильна наречена принца Гаррі підкреслила струнку фігуру сукнею від Hugo Boss
11

Принц Гаррі і Меган Маркл
Фото: Reuters
Принц Гаррі і Меган Маркл
Принц Гаррі і Меган Маркл
Принц Гаррі і Меган Маркл
Принц Гаррі і Меган Маркл

Принц Гаррі і Меган Маркл, які скоро поберуться, продовжують виконувати офіційні обов'язки представників британської королівської сім'ї. Наречений і наречена відвідали церкву святого Мартіна, де пройшла 25-я меморіальна служба в честь Стівена Лоуренса - чорношкірого підлітка, чиє вбивство в 1993 році сколихнуло всю Британію і викликало величезний суспільний резонанс.

Меган Маркл одягла чорну сукню Hugo Boss з відкритими руками і ремінцем на талії, нюдові човники Manolo Blahnik і клатч світлого відтінку.

На службі, присвяченій річниці смерті Стівена, Гаррі і Меган зустрілися з родичами загиблого, принц також виступив з промовою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гламурна Кейт Міддлтон показала світу новонародженого принца

Вбивство Стівена Лоуренса вважається однією з найгучніших справ в сучасній Британії. Скоєна на расовому ґрунті, вона змусила суспільство на державному рівні обговорювати питання толерантності. Справа досі не закрита: підозрюваним були пред'явлені звинувачення лише 10 років потому після злочину, однак вони досі на свободі.

Зараз ви читаєте новину «Стильна наречена принца Гаррі підкреслила струнку фігуру сукнею від Hugo Boss». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути