понеділок, 02 грудня 2013 17:24

Кошти, які Ірина Білик відсудила у таблоїда підуть на благодійність

Автор: фото: viva.ua
 

Співачка Ірина Білик захистила свою честь і гідність. Чотири місяці між зіркою і відомим таблоїдом тривав конфлікт з приводу недостовірної інформації, яка з'явилася на сторінках цього видання.

Ірина Білик звинуватила керівництво журналу в недостовірності інформації, нібито співачка розповіла про свою нетрадиційну сексуальну орієнтацію, про оргії, які вона влаштовує на гастролях зі своїм колективом.

Сьогодні в одному з київських судів суддя повідомила про те, що позов Ірини Білик задоволений. Суддя присудила виплатити зірці компенсацію в розмірі 20 тисяч гривень, хоча співачка вимагала 200 тисяч.

"УРА! ПЕРЕМОГА! Сьогодні стався безпрецедентний випадок, який вже історичний факт! Вперше в історії українського шоу-бізнесу я, Білик Ірина, Народна артистка України, виграла суд з газетки "Таємниці зірок" у справі про недостовірну і перекручену інформацію, що ганьбить мою честь і гідність. Артисти, друзі! Не бійтеся закликати до відповіді желтушників. На моєму прикладі ви повинні знати: Правда в Україні Є! Спасибі всім Шанувальникам і Друзям! Юристам міжнародної юридичної компанії "Integrites" Денису Киценко, Дарині Ганзієнко і особисто керівнику компанії, моєму другові Руслану Бернацькому! 20 тисяч гривень моральної компенсації, які мені виплатить це видання - я передам до дитячого будинку!", - прокоментувала співачка рішення суду.

Зараз ви читаєте новину «Кошти, які Ірина Білик відсудила у таблоїда підуть на благодійність». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути