вівторок, 25 квітня 2017 18:04

Співак ALEKSEEV влаштує грандіозне шоу у власний день народження
5

ALEKSEEV
Фото: Прес-служба
ALEKSEEV
ALEKSEEV
ALEKSEEV
ALEKSEEV

18 травня, в свій День народження, тріумфатор в номінації "Відкриття року" за версією YUNA, володар нагороди "Прорив року" престижної музичної премії M1 Music Awards і "Пісня року", співак ALEKSEEV виступить з великим сольним шоу в столиці. Концерт відбудеться в МКЦІ "Жовтневий палац" і стане фінальним - в Першому Всеукраїнському турі артиста "П'яне сонце" на підтримку однойменного альбому.

Презентація студійного альбому найромантичнішого співака України почалася 14 лютого, в День всіх закоханих, а закінчиться в День народження артиста. Вже традиційно, 18 травня, ALEKSEEV виступить перед київською публікою. У 2016 році в цей день відбувся перший концерт-презентація виконавця. Всього за рік щільною гастрольного життя, географія концертів артиста розширилася до 20-ти країн, а кількість виступів перевалила за 150.

Гастрольне турне налічує 12-ть міст, частина з яких вже стали свідками масштабного шоу артиста.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Микита Алексєєв зіграв роль в новорічному фільмі

На концертах звучать хіти: "Снов осколки", "А я пливу", "Пьяное солнце", "Ома", "Океанами стали", а також нові пісні-одкровення з альбому-новели "П'яне сонце".

Для київської публіки ALEKSEEV готує особливу програму, деталі якої не розкриваються.

Над режисурою шоу працює продюсер артиста, режисер-постановник Олег Боднарчук, автор художнього оформлення музичних номерів "America's got talent", "M1 Music Awards", "Голос країни" і ін.

"Голос - це все, що у мене є сьогодні. Альбом" П'яне сонце "- це щоденник моїх життєвих подій. Я заспіваю про те, про що не можу говорити. Я чекаю Вас ..." - заінтригував ALEKSEEV.

Тільки за перший рік гастрольного життя виконавець встиг зібрати аншлаги на своїх виступах в Ізраїлі, Молдові, Азербайджані, Естонії, Білорусі, Латвії, Німеччини та інших країнах СНД.

Зараз ви читаєте новину «Співак ALEKSEEV влаштує грандіозне шоу у власний день народження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути