четвер, 13 квітня 2017 19:20

Микита Алєксєєв дебютував у кіно
4

ALEKSEEV
Фото: Прес-служба
ALEKSEEV
ALEKSEEV
ALEKSEEV

Український співак ALEKSEEV дебютував в кіно в ролі самого себе. У перервах між гастролями по містах в рамках свого першого Всеукраїнського туру "П'яне сонце" ALEKSEEV провів добу на знімальному майданчику новорічного 4-серійного фільму.

В одній зі сцен головні герої фільму вирішують виконати бажання 9-річної дівчинки. Христина - тяжко хвора, і вже довгий час знаходиться в депресії, і перестала вірити в чудеса. Побачивши в кімнаті Христини постери з відомим співаком, головна героїня приймає рішення її з ним познайомити, щоб дитина таки зрозуміла, що життя не така вже несправедлива річ. І ось цим самим кумиром і виявляється ALEKSEEV.

"Коли мені зателефонували і запропонували знятися у фільмі, почитавши сценарій, я відразу погодився, - розповів ALEKSEEV. - Мене зворушила сюжетна історія дівчинки. Я відразу зрозумів, що роль мені підходить, оскільки довелося грати самого себе. Це мій дебют в кіно. І я б хотів повторити цей досвід. Але, в наступний раз зіграли не артиста або музиканта, а приміряти зовсім інший образ - перевтілитися ", - каже співак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Руслан Квінта вразив бенефісом в Палаці спорту

За словами співака, до своєї нової роботи він підійшов з усією відповідальністю: прочитав сценарій майбутнього новорічного кінохіта за кілька днів і навіть спеціально підстроїв свій графік всеукраїнського туру "П'яне сонце", щоб не порушити плани по зйомках.

Зі своєю партнеркою по кадру, 9-річною Олександрою Мироненко, співак познайомився безпосередньо на знімальному майданчику. За словами мами дівчинки, коли Олександра дізналася, що її кумира буде грати ALEKSEEV, не могла повірити своєму щастю.

"Ми з донькою купили йому подарунок - іграшкову собачку, щоб він не забув про наш спільний дует на екрані".

За задумом продюсерів, дівчинка не просто зустрінеться зі своїм кумиром, а й виступить з ним на одній сцені. Разом з кумиром виконає хіт авторства Руслана Квінти і Віталія Куровського "Відчуваю душею" з дебютного альбому ALEKSEEV.

Прем'єра новорічного фільму за участю ALEKSEEV, виробництва компанії Star Media, відбудеться напередодні Нового року.

Зараз ви читаєте новину «Микита Алєксєєв дебютував у кіно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути