Ексклюзиви
вівторок, 16 лютого 2010 18:32

Співачка Галліна збирається до Парижу на шопінг

Співачка Галліна збирається до Парижу на шопінг

Українська співачка Галліна переїхала у двоповерхові апартаменти поблизу Караваєвих дач. Квартира на 15-му поверху належить їй 13 років. Досі мати-одиначка, екс-дружина "регіонала" Василя Горбаля жила в квартирі на Хрещатику, але вирішила змінити житло на більше тільки зараз.

Так буде зручніше моїй донці Софійці. Дворічній дитині треба багато простору, - розказала кореспонденту Gazeta.ua cпівачка. - У старій квартирі мені, донці та няні було тісно. Квартиру на Караваєвих дачах змінили повністю, навіть зносили стіни. Я сама працювала над дизайном. Нарешті тут умістяться всі мої орхідеї".

14 лютого на Масляну Галліна запросила на новосілля кінорежисерку Оксану Байрак, власницю модельного агентства "Карін" Владу Литовченко і співачку Аліну Гросу. Пригощала власноруч спеченими млинцями.

Крім цих двох помешкань співачка має ще й житло на Кіпрі. Відпочиває там улітку з батьками і дочкою.

Галліна повідомила , що в четвер збирається поїхати до 10 днів до Парижу до друзів.

"Вони колишні українці, а зараз живуть у Франції. Хочу відпочити, побувати в улюблених кафешках, побродити по вуличках і, звичайно, щось придбати з одягу на весну. Хочу купити кілька ляльок, бо я їх збираю", - поділилась співачка.

Зараз ви читаєте новину «Співачка Галліна збирається до Парижу на шопінг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути