Ексклюзиви
пʼятниця, 16 листопада 2012 09:21

Спадкоємець Пороховщикова не радий успадкованим мільйонам

Спадкоємець Пороховщикова не радий успадкованим мільйонам
Шалва Барабадзе несподівано став спадкоємцем Фото: ИТАР-ТАСС

Зведений брат покійного популярного актора Олександра Пороховщикова Шалва Барабадзе вступив у володіння спадком. Він уже зареєстрував права власника на квартиру дружини Пороховщикова Ірини. Однак, за словами самого Барабадзе, він не відчуває радості від мільйонів, що раптово звалилися на нього.

Нагадаємо, за багатомільйонний спадок Олександра Пороховщикова активно боролися родичі артиста: дочка вітчима Алла Фарсіян, рідний брат дружини Олександра Пороховщикова Ірини Володимир Жуков, двоюрідна сестра Алла Дмитрієва, яка доглядала за актором під час його хвороби, зведений брат по батькові Шалва Барабадзе (Пороховщиков з ним ніколи в житті не бачився) і навіть кузен Барабадзе - Віталій Барабадзе. Передбачалося, що саме Алла Дмитрієва стане спадкоємцем статку артиста, але несподівано ним виявився Шалва Барабадзе.

Спадок Олександра Пороховщикова оцінюється в 50 мільйонів рублів. Туди входять дача на Рубльовці, дві квартири в Москві і дві машини. За неофіційною інформацією, у актора, можливо, залишилися рахунки за кордоном - спадок заможних родичів по материнській лінії.

З'ясувалося, що Шалва Барабадзе вже зареєстрував права власника на квартиру дружини Пороховщикова Ірини, яка знаходиться на Комсомольському проспекті. Однак з рештою нерухомістю покійного артиста трапилася заминка - так, наприклад, сталося з будинком актора на Рубльовці. Там ще не зробили замірів землі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коханка Пороховщикова судиться за спадок

Що стосується якихось рахунків, які нібито перебувають за кордоном, Барабадзе про них нічого не знає. "Ми подали запит, чекаємо офіційної відповіді", - розповів Шалва Барабадзе.

За словами зведеного брата Пороховщикова, він не особливо радий спадку, котрий раптово впав на нього. Барабадзе пояснив: "Тут бачите яка річ тонка ... Яка може бути радість, якщо не стало людини? Я з вдячністю приймаю цей спадок: поставлю гідні пам'ятники на могилках у Олександра та Ірини. Але чи радий я спадку? Не можу так сказати ... Обставини, за яких я став спадкоємцем, все-таки невеселі ... "

Зараз ви читаєте новину «Спадкоємець Пороховщикова не радий успадкованим мільйонам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути