пʼятниця, 11 квітня 2014 15:00

Шон Пенн зніме Шарліз Терон в новому фільмі

Автор: zozu.com.ua
 

Шон Пенн збирається зняти своє останнє кохання, актрису Шарліз Терон в екранізації жалісливою історії.

Імовірно, зйомки кінострічки пройдуть в Африці, там же пройде основний кастинг і підбір робочої групи. До нового кінопроекту Пенн хоче приступити, як тільки отримає "зелене світло" від студій River Road і Bill POHL.

Шарліз зіграє молодого лікаря, яка приїхала до Африки з гуманітарною місією і потрапляє в гущу політичних конфліктів, і міжусобних війн. Коли героїня Терон зустрічає ще одного лікаря (його зіграє чоловік актриси Пенелопи Круз Хав'єр Бардем), між ними зароджується почуття, яке розростається в міру того, як пара проходить різноманітні життєві перипетії. Імовірно, що у фільмі зіграє також Адель Екзарчопулос.

За даними будівлі UsWeekly, роман Пенна і Терон починався дуже стрімко, вони "просто втратили голову один від одного. Іскра пробігла між знаменитостями вечірки першої дружини Шона Мадонни, яку вона вже в которий раз організувала зі своїм менеджером Гайема Озери в його лос-анджелеському будинку , щоб відсвяткувати завершення урочистої церемонії нагородження Кіноакадемії "Оскар".

Шон і Шарліз "проговорили весь час", це навіть помітила сама Мадонна. Спільна поїздка до узбережжя, де парочку підловили папарацці, підтверджувало припущення суспільства. І хоча закохані скривали свій зв'язок перший час, добиралися в одні і ті ж місця різними маршрутами, ніяк не коментували свої стосунки, з часом зрозуміли, що приховувати свої почуття від суспільства марно.

Нагадаємо, 53-річний Шон і його перша дружина, відома співачка Мадонна, в 1986 році виконав пісню Live To Tell для його фільму "At Close Range", а в 1998 році він вже знімався в драматичній стрічці "Hurlyburly " зі своєю другою дружиною Робін Райт.

Зараз ви читаєте новину «Шон Пенн зніме Шарліз Терон в новому фільмі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути