Ексклюзиви
четвер, 12 жовтня 2023 15:41

Шон Пенн розповів, що відрізняє Зеленського від інших президентів
3

Шон Пенн розказав про свій документальний фільм Superpower
Фото: instagram.com/zelenskiy_official
Шон Пенн розказав про свій документальний фільм Superpower
Шон Пенн розказав про свій документальний фільм Superpower

Американський актор та режисер Шон Пенн розказав про свій документальний фільм Superpower, в якому йдеться про повномасштабну війну в Україні.

В ефірі шоу Jimmy Kimmel Live показали фрагмент з стрічки, де Пенн сидить разом з президентом України Володимиром Зеленським у бомбосховищі і відповідає, чому росіяни напали на Україну.

"Він (Путін - Gazeta.ua) хоче, щоб ми були мертві. Він ненавидить Україну. Він ненавидить нас і ми не знаємо чому", - каже у відео президент.

За словами Шона, вони приїхали в Україну напередодні війни, щоб зняти легкий документальний фільм про коміка, який став президентом. Однак вранці 24 лютого 2022 року, коли Росія вторглася на українські території й почала обстрілювати ракетами мирні міста - режисер і Зеленський зустрілися в бомбосховищі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Папараці заскочили 63-річного Шона Пенна на прогулянці з коханою-українкою

Пенн здивувався, що президент не відмінив їхню зустріч.

"У будь-якого глави держави, будь-якого політика, будь-якого глави великої компанії буває момент, коли ти починаєш відчувати розмови по сценарію. Але щодо Зеленського - немає жодної миті з ним, яка б не була справжньою", - пояснив актор.

Підсумував, що президент України бачив чорновий варіант документального фільму. За словами Шона, він підвівся і сказав: "Б'юся об заклад, ви раді, що я подивився все це".

Раніше Шон Пенн з коханою з'явився на Саміті перших леді й джентельменів. На заході пара трималася за руки. Пенн виступив з промовою і наголосив, що захоплюється сміливістю і стійкістю українців.

Зараз ви читаєте новину «Шон Пенн розповів, що відрізняє Зеленського від інших президентів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути