Ексклюзиви
середа, 17 травня 2023 19:22

Соловій прокоментувала чутки про роман з Жаданом

Соловій прокоментувала чутки про роман з Жаданом
Українська співачка Христина Соловій і поет Сергій Жадан неодноразово провокували чутки про свій роман, проте ніяких офіційних коментарів не давали. Фото: t.me/Kulturnaya_Prachechnaya

Українська співачка Христина Соловій і поет Сергій Жадан неодноразово провокували чутки про свій роман, проте ніяких офіційних коментарів не давали.

Проте шанувальники все ж переконані, що вони разом. По-перше, Жадан розлучається зі своєю дружиною, по-друге, нещодавно його помітили з Соловій, коли вони прогулювалися за ручку. В інтерв'ю для радіо "Львівська хвиля" Христина все ж висловилася про ймовірні стосунки з поетом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сергій Жадан розлучається на тлі чуток про роман зі співачкою

"Так, відповідаю вам і всім, хто цікавиться. Мені дуже приємно, що є увага не тільки до моєї творчості, а й до особистого життя, але я буду дуже вдячна, якщо ви залишите його для мене. Я ніколи не говорила про своє особисте життя і не збираюся. Спасибі", – сказала співачка.

Письменник і музикант Сергій Жадан та співачка Христина Соловій удвох прийшли на презентацію артбуку письменника "Птах: вірші, що стали піснями".

Зустріч відбулася у Львові, пише Tabloid. Сергій та Христина сиділи поруч за загальним столом.

У квітні Жадан подав на розлучення зі своєю дружиною Іриною Куніциною після 15 років шлюбу. Це сталося на тлі чуток про роман Жадана з Соловій.

Зараз ви читаєте новину «Соловій прокоментувала чутки про роман з Жаданом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути