субота, 30 січня 2016 10:35

Солістка гурту The HARDKISS виховує сина за порадами Комаровського

Автор: relax.com.ua
 

Солістка гурту The HARDKISS нещодавно стала мамою. Про те, як хоче виховувати сина зірка розповіла у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

Співачка хоче годувати сина грудьми до 8 місяця, як радить доктор Комаровський.

"Хотілося б до місяця 6-го погодувати. Комаровський говорить: "якщо годуєте до місяців 6, то ви мати на "3"", хотілося б бути матір'ю на "3" хочаб", - говорить Юлія Саніна.

Синочка з пелюшок привчають до музики.

"Вирішили, що росте маленький рокер, так вирішили багато хто. Наші музиканти подарували клавіші на виріст, а гурт O.Torvald, гітару", - говорить Юлія.

"Співаю наші пісні на колисковий лад, джаз-рок співаю, тато, думаю, потім візьметься за рокове виховання", - додає солістка The HARDKISS.

Нагадаємо, солістка The HARDKISS отримала від чоловіка на свій день народження незабутній подарунок.

Юлії Саніній нещодавно виповнилося 25 років.

"Я добре себе почуваю, нічого - тому я не переживала ні про що, тим більше я знала, що малюк любить вже музику. Чоловік подарував мені мікрофон дуже чудовий, подарував кілька книг для майбутніх мам, щоб я навчалася чомусь хорошому. Півонії мої улюблені, які ростуть тільки навесні і зараз їх важко дістати, а я прокинулась і мене чекали півонії", - говорить Юлія Саніна.

Зірка під час вагітності розповіла, як змінились її смаки.

"Зараз у мене екватор, я спокійна, я раніше не могла дивитись на фарш, котлети, тефтелі, було огидно, але хотіла полуниці. Але мені лікар заборонила, алергія може бути і це були тортури, тому що полуниць дуже хотілося", - сказала співачка.

Зараз ви читаєте новину «Солістка гурту The HARDKISS виховує сина за порадами Комаровського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути