вівторок, 03 квітня 2018 14:00

Соліст Fontaliza написав пісню на балконі

Соліст Fontaliza написав пісню на балконі
Соліст Fontaliza написав пісню після вечірки Фото: Прес-служба

Гурт Fontaliza презентує трек та лірик-відео "Повільний рок-н-рол" – перший сингл з четвертого альбому гурту.

Автор музики - Павло Холошев, слова - Павло Холошев, Юрій Холошев.

"Пісня народилася на одному з моїх балконних джемів. Пізно вночі, коли на кухні вже дотлівала вечірка, я непомітно залишив її і усамітнився на балконі, щоб під диктофон награти мелодію, яка застрягла в голові і не давала спокою. Ось в такому полухриплому й напівсонному стані, в момент, коли вмирає вечірка, мене відвідало натхнення й з'явився "Повільний рок-н-рол", - говорить Павло Холошев, вокаліст Fontaliza.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гурт Fontaliza представив оновлений склад

"Рядки пісні "світи мій темний шлях вночі" та мерехтіння лампочки в під'їзді. Саме це наштовхнуло мене на створення лірик відео з таким візуальним рядом. Потім, в процесі монтажу, я подумав: а чому б не обіграти рядок пісні "потанцюй зі мною" за допомогою нитки накалювання лампочки - і я перетворив її в танцюючу пару", - ділиться Юрій Холошев, гітарист та бек-вокаліст Fontaliza, автор лірик-відео.

На "Повільний рок-н-рол" Fontaliza зніме й відеокліп, ідею якого вже затверджено, режисера й акторів знайдено, тож зйомки планують не відкладати, а кліп опублікувати цієї весни.

Fontaliza – український гурт з Горлівки, що з 2014 грає інді-рок в Києві. Команда відома потужними лайвами, виступом у 2014 на НСК Олімпійському в якості підтримки ОЕ, виступами на фестивалях Atlas Weekend, Файне Місто, Республіка, Схід Рок. В 2017 році гурт презентував альбом "Born in coal dust", зараз працює над четвертим студійним альбомом.

Навесні 2018 Fontaliza оновила склад гурту, до Павла Холошева (лід-вокал, гітара), Артема Таланова (барабани) та Ігната Карташева (бас-гітара) приєднався молодший брат вокаліста – гітарист Юрій (Нестор) Холошев. Відтепер Fontaliza - це квартет, який має другу гітару й бек-вокал. 14 березня гурт презентував лірик-відео на пісню "Секретні коди"

Зараз ви читаєте новину «Соліст Fontaliza написав пісню на балконі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути