пʼятниця, 10 серпня 2012 15:59

Софія Ротару у молодості хотіла поправитись і пила пиво зі сметаною

Софія Ротару у молодості хотіла поправитись і пила пиво зі сметаною
Подруга співачки розповіла, як вони проводять вільний час Фото: novostiua.net

Софія Ротару, яку всі називають залізною леді, насправді дуже тактовна і чутлива людина. Про це розповіла найкраща подруга співачки, викладач Київського аграрного університету, Оксана Пластун.

Вони познайомились, коли Соні було 20-ть, Оксані — 23-и. Студентка музичного училища і молода вчителька зустрілися у поїзді і з того часу не розлучаються, повідомляє ТСН.

"Вона в молодості важила 47 кілограмів і вона дуже хотіла поправитись, бо одні кістки були. Так вона для того, щоб поправитись, пила пиво зі сметаною", - розповіла Пластун в ефірі програми "ТСН.Особливе".

За словами подруги Ротару, співачка хотіла мати ще одну дитину.

"Вона кожен день про це говорить: "Я так жалкую, що не народила собі дочку". Але тоді про це не думалось, бо гастролі, графіки, розписано все наперед", - зауважила жінка.

Пані Пластун зустрічається з Ротару майже кожного тижня, і в будинку під Києвом, куди співачка заселилась два роки тому, проводять увесь вільний час.

"Там у неї в лісі будинок, вона все одно навезла масу машин з чорноземом, відгородила такий куточок і там в неї є город. Сама бере сапку в руки, сама все робить", - поділилась вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Софія Ротару двічі йшла у монастир

Жінка розповіла, що у вільний час вони грають у преферанс.

"Оскільки вона весь час виграє, а програю в основному я. Але вона знає, що у мене грошей нема, то ми граємо просто так. Але усе записується. Це все дуже добре проведення часу. По-перше можна поговорити, по-друге заспокоїтись, по-третє трошки якогось азарту", - зауважила Пластун.

Довіра і відданість — саме їх Оксана Яківна називає секретом дружби з Ротару. І каже, що свою Соню ніколи не зрадить.

"Я людина просто не заздрісна. Багато є приводів Софії позаздрити", - зізналась вона.

Зараз ви читаєте новину «Софія Ротару у молодості хотіла поправитись і пила пиво зі сметаною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути