Ексклюзиви
середа, 24 жовтня 2012 17:28

Софія Ротару посварилась з родичами через будинок покійного чоловіка

Софія Ротару посварилась з родичами через будинок покійного чоловіка
Дівер Ротару впевнений, що саме він зробив із Софії зірку Фото: lovi-moment.com.ua

Вже 10 років Софія Ротару не спілкується зі своїм дівером. Старший брат Анатолія - Валерій Євдокименко — зізнався, що зірковій родичці не пробачить ніколи. А все через триповерховий особняк у центрі Чернівців, який звели 78 років тому. У місті будинок знають як родове гніздо покійного чоловіка Софії Ротару Анатолія Євдокименка. І саме через цей будинок клан Євдокименків посварився із кланом Ротару, повідомляє ТСН.

Вже 10 років Софія Ротару не приїздить до цього будинку. А між тим господар на воротах встановив вензель зі своїми ініціалами — Валерій Євдокименко. Себе він називає досвідченим партократом. 22 років був секретарем обкому комсомалу. Нині викладає економіку у Буковинськму університеті. Дружина Валерія Людмила — домогосподарка. Каже, що 25 років була найліпшою подругою Софії Ротару. Тепер вони навіть не зідзвонюються.

"Навіть не дзвонила, тому що вона образливо поставилася", - зазначила Людмила в ефірі програми "ТСН.Особливе".

Дівер Ротару впевнений, що саме він зробив із Софії зірку.

"Я її ставив на ноги. Ансамбль створили. Ось накази. Це ж без мене не робилося. Я ж керував цим містом. Ініціював, примушував бюджет фінансувати", - наголосив Валерій.

Чоловік досі зберігає накази, які ніби-то керували її співочою долею. Та й особисте, запевняє колишній комсомолець, вирішив теж він.

"Софія Михайлівна зайшла до мене на роботу і каже: "Толік казав, що вже восени поженемося, а тепер щось зволікає". Ми викликали його в кімнату: "Альо, друг любєзний!" І того ж року весілля зіграли", - поділився сімейними таємницями Валерій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Софія Ротару у молодості хотіла поправитись і пила пиво зі сметаною

Тепер брат покійного чоловіка Ротару шкодує, що допомагав їй.

"Мене застерігали мої колеги, казали: "Кирилович, що ти так стараєшся?", - наголосив він.

Востаннє Валерій та Софія бачилися у 2002-му, на похороні Анатолія. І тоді ж розсварилися. Валерій Євдокименко згадує, що після смерті сина мати втратила пам'ять. Він її поклав у лікарню для психічнохворих. А Ротару побачила у цьому користь.

"Опублікувала в мережі, що я недбало ставився до матері через те, що хотів заволодіти цим будинком. Почала з'ясовувати: "А чому це ви живете в тому будинку?". Як це? Я тут виріс з мамою. Купив сусідську квартиру і тут вона мені у спадок зразу автоматично перейшла", - підкреслив чоловік.

У близьких Ротару про ті події інші спогади.

"Після того, як він рідну маму виселив з квартири і поселив її в божевільню. І коли Соня про це дізналася, вона приїхала до Чернівців і просто підняла скандал. Вона дійшла до Міністерства охорони здоров'я. І після цього він взагалі образився дуже сильно і почав всяку нісенітницю нести", - розповіла сестра співачки Ауріка Ротару.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Софія Ротару двічі йшла у монастир

Син зірки Руслан Євдокименко телефоном заявив, що будинок на вулиці, що носить ім'я його батька, насправді належить мамі. Але, якщо дядькові ніде жити, хай живе там.

"Все це купували мої батьки. Весь цей дім. Бог йому суддя. За те, що він все це вигадав. Родовий дім! Слухайте, нам є, де жити. Спитайте себе: навіщо мені і моїй сім'ї дім у Чернівцях. Все! І більше питань не буде", - наголосив він.

І на десяті роковини смерті Анатолія Євдокименка миритися колишні родичі не збираються.

"Їй хотілося б з ним спілкуватися. Він став якось себе вести незрозуміло, що навряд чи вони напевно будуть коли-небудь спілкуватися", - зазначила Ауріка.

"Ну як би ви поступили. Що, я скажу: "Соня, вибач, що ти так себе повела"?. Я не знаю, як себе вести", - наголосив Валерій.

Зараз ви читаєте новину «Софія Ротару посварилась з родичами через будинок покійного чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути