пʼятниця, 28 вересня 2012 23:15

Словацький міст відмовилися називати на честь Чака Норріса

Словацький міст відмовилися називати на честь Чака Норріса

Міст, який було зведено в Словаччині недалеко від Братислави, вирішили не називати на честь голлівудського актора Чака Норрісса, незважаючи на те, що саме цей варіант назви переміг у відповідному онлайн-опитуванні. Як повідомляє Reuters, в результаті влада країни вирішили привласнити мосту іншу назву. Споруда буде назватися "Велосипедним мостом Свободи".

Як повідомлялося раніше, в Facebook було відкрито голосування за кращу назву для велосипедного та пішохідного мосту через річку Морава, і весь час, поки воно йшло, лідируючому варіантом був саме "Міст імені Чака Норріса". За кілька місяців цей варіант набрав майже 12 тисяч голосів, тоді як його найближчий переслідувач - "Міст імені Марії Терезії" - менше тисячі голосів. Очікувалося, що голосування завершиться в квітні 2012 року, однак влада Словаччини оголосила рішення про присвоєння мосту назви тільки кілька днів тому.

За словами словацьких чиновників, вони самі голосували за назву "Міст Свободи" і в кінці кінців вирішили вибрати саме її, хоча врна набрала усього близько двохсот голосів. Влада заявила, що міст буде присвячений пам'яті тих, хто загинув у Словаччині, колишній частині Чехословаччини, за часів соціалізму. "Міст Свободи" з'єднує Словаччину і Австрію.

Раніше повідомлялося, що при підведенні підсумків голосування думка громадськості обов'язково буде враховуватися. Тим не менш, його результати показують, що чиновники вирішили відмовитися від варіанту-переможця і таки наполягли на своєму.

Чак Норріс відомий як герой бойовиків. Він, зокрема, знімався в таких картинах, як "Хороші хлопці ходять у чорному", "Самотній вовк Маккуейд", "Загін" Дельта "", "Нестримні 2" та інших. в Україні він добре відомий за серіалом "Уокер: техаський рейнджер". Чак Норріс є одним з найпопулярніших персонажів всіляких інтернет-мемів.

Зараз ви читаєте новину «Словацький міст відмовилися називати на честь Чака Норріса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути