вівторок, 21 серпня 2012 06:52

Буде знята жіноча версія "Нестримних"

Буде знята жіноча версія "Нестримних"
Сігурні Уівер

Компанія 1984 Private Defense Contractors намір зняти аналогічний "Нестримним" фільм, головні ролі в якому будуть виконувати актриси, відомі за різними бойовикам. Про це повідомляє Variety.

За наявними даними, компанія вже веде переговори з рядом актрис, однак їхні імена не уточнюються. У той же час, інші джерела повідомляють, що потенційними учасницями проекту є Сігурні Уівер і Лінда Хемілтон.

Крім того, ініціатори проекту зацікавлені у співпраці з Умою Турман, Мілою Йовович, Джина Карано ("Нокдаун") і Мішель Родрігес ("Обитель зла", фільми серії "Форсаж").

Перший фільм "Нестримні" вийшов в прокат в 2010 році. У картині знялися Сильвестр Сталлоне, Джейсон Стейтем, Джет Лі, Дольф Лундгрен і Мікі Рурк. Епізодичні ролі виконали Арнольд Шварценеггер і Брюс Уїлліс. Сиквел випустили на екрани в середині серпня 2012 року. У ньому разом з усіма перерахованими вище акторами (крім Рурка) знялися Чак Норріс і Жан-Клод Ван Дамм.

За результатами першого прокатного вік-енду в Північній Америці стрічка "Нестримні 2" стала лідером - вона заробила за п'ятницю і вихідні 28,8 мільйона доларів США.

Зараз ви читаєте новину «Буде знята жіноча версія "Нестримних"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі