вівторок, 20 березня 2012 09:54

Джейсон Стетхем вміє битися в костюмі

Актор Джейсон Стетхем у новій фотосесії для журналу Details продемонстрував, що може ефектно битися як в звичайних джинсах, так і елегантному костюмі.

Для видання Джейсон позував в костюмі Dior Homme. Зйомкою завідував фотограф Норман Джин Рой. Зірка фільму "Перевізник" показує пару бойових прийомів і свою приголомшливу брутальність, яка зводить з розуму тисячі жінок по всьому світу.

У супровідному інтерв'ю актор зауважив, що дійсно радий своєму успіху.

"Слава робить мене щасливим. Коли ви починаєте кар'єру, то прагнете стати професіоналом. Але коли сцени з вашою участю подобаються публіці, то, мені здається, це не по-людськи, якщо ви не відчуваєте гордість чи щось подібне".

Найближчим часом на великому екрані Джейсона можна буде побачити у фільмі Сильвестра Сталлоне "Нестримні-2". Картина виходить в прокат в серпні. Крім того, Стетхем виконає головну роль у фільмі "Гнів", постановкою якого займається відомий режисер Брайан де Пальма.

Фільм де Пальми стане рімейком однойменної стрічки, яка вийшла в 1986 році. Головним героєм оригінальної картини був охоронець з Лас-Вегаса, якого грав Бертон Рейнолдс.

Стетхем, який прославився, зігравши в картині Гая Річі "Карти, гроші, два стволи", на цей раз постане в амплуа сищика і картяра, який намагається зупинити банду рекетирів в Лас-Вегасі. Коли його подружку жорстоко б'ють бандити, головний герой вирішує помститися за неї і виявляється втягнутим в мафіозні розбірки.

Зараз ви читаєте новину «Джейсон Стетхем вміє битися в костюмі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути