Ексклюзиви
четвер, 07 березня 2013 18:58

Скрипка прийшов на показ Пустовіт, а на Гресь завітала радниця президента
52

6 березня у Мистецькому Арсеналі пройшов перший день Українського Тижня Моди
Фото: Фото: Сергій Старостенко
Захід відкрила Лілія Пустовіт
Пустовіт - одна з найдорожчих українських дизайнерів

Вчора, 6 березня, у Мистецькому Арсеналі пройшов перший день Українського Тижня Моди. Вже за традицією його відкрила одна з найдорожчих українських дизайнерів 44-річна Лілія Пустовіт.

В перших рядах сидять музикант Олег Скрипка, донька бізнесмена Євгена Червоненко Олександра, телеведучий Юрій Горбунов з дружиною, співачка Джамала.

"Мені подобається стиль Лілі. Такий хіппі. Ліля років сім тому шила мені концертний одяг. А недавно хрещена моїх дітей подарувала їм пару костюмів від Пустовіт. Я взагалі-то в повсякденному житті одягаюсь просто. Тим більше я рідко виходжу на такі тусівки. В мене фобія натовпу. На концертах теж багато народу, але там я хоч на сцені стою", - каже Олег Скрипка після показу.

В перший день окрім Пустовіт свої колекції показали Вікторія Гресь, дует Земскова-Ворожбит, Віктор Анісімов, Олексій Залевський та Надя Дзяк. До Вікторії Гресь зійшлися не лише зірки, а й політики. В перших рядах сиділи Лариса Мудрак, Марина Ставнійчук, Ірина Геращенко та Ольга Герасимюк.

"Не тільки я одягаюсь у Вікторії Гресь. Знаю багатьох жінок-політиків, які ходять в її одязі. Він наче і діловий з одного боку, а з другого - має ретро-сучасний стиль. Маю декілька її суконь та пальто. І ще таку класну сумку із вишитою старовиною. А от французькі бренди "Діор" та "Валентино" купую лише на 50-60-відсоткових знижках", - зізналася радниця президента та заступник голови Адміністрації президента Марина Ставнійчук.

Зараз ви читаєте новину «Скрипка прийшов на показ Пустовіт, а на Гресь завітала радниця президента». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути