понеділок, 09 квітня 2012 16:34

Скарлетт Йоханссон стала обличчям секс-шопа

Скарлетт Йоханссон стала обличчям секс-шопа
Актриса про це поки ще не знає Фото: oneoflady.blogspot.com

Відома голлівудська актриса Скарлетт Йоханссон стала обличчям американського інтим-магазину. Щоправда, сама артистка поки про це не знає.

Один з каліфорнійських магазинів "для дорослих" під елітною назвою VIP випустив візитки із зображенням популярної актриси Скарлетт Йоханссон. Примітно, що самі менеджери секс-шопа не в курсі, ким є спекотна блондинка на їхніх картках.

Сам інтим-магазин розташовується в маленькому містечку Калексіко, що знаходиться на кордоні США і Мексики, до слова, тому на візитці написані послуги закладу не тільки англійською, але ще й іспанською. Саме ж зображення Скарлетт Йоханссон затишно розташувалося між списком асортименту магазина, контактним телефоном, часом роботи і адресою секс-шопа.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За інтимні фото Скарлетт Йоханссон хакеру загрожує 60 років в'язниці

На візитці Скарлетт Йоханссон сидить, спершись об стіну, і на ній немає нічого, крім чорного бюстгальтера і довгого білого піджака. Менеджер VIP на питання про законність використання зображень знаменитості відповів, що поняття не має, хто така Скарлетт Йоханссон.

"Власники замовили візитки і захотіли, щоб там була фотографія дівчини. Так і вийшло", - заявив керівник інтим-магазину.

Зараз ви читаєте новину «Скарлетт Йоханссон стала обличчям секс-шопа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути