Ексклюзиви
четвер, 22 листопада 2012 17:19

Син Андрія Гусіна замисливсь про акторська кар'єру

Син Андрія Гусіна замисливсь про акторська кар'єру
Мама підштовхує Івана до творчої діяльності Фото: delfi.ua

Син Андрія Гусіна дебютував у вітчизняному шоубізі. Десятирічний Іван знявся в кліпі співачки Каті Бужинської. І тепер хлопець замислився, яку професію обрати в майбутньому — футболіста чи таки актора, повідомляє ТСН.

"Ну взагалі мені це подобається. Кіно я теж люблю", - розповів хлопчик в ефірі програми "ТСН.Особливе".

Бужинська знімає нове відео на пісню "Привиділося". Син українського півзахисника грає одного із синів героїні Бужинської. Справжня мама Вані, Христина Гусіна каже, що насправді його акторська кар'єра розпочалася давно, на шкільній сцені.

"Ледь не скрізь у нього головні ролі. Йому це дається легко. Я бачу, що це легко і просто. Я вважаю, що коли в житті все так легко дається, треба цим користуватися", - зазначила вона.

Христина Гусіна творчі починання сина підтримує. Ваня вже закінчив школу телеведучих, а зараз займається у дитячому шоу-театрі. А ще — грає у футбол, баскетбол та настільний теніс.

"Я його, скажімо, підштовхую до творчої діяльності. Намагаюся його відвернути від спортивної генетики, яка закладена йому в принципі", - підкреслила вона.

Андрій, каже Христина, проти Ваніного захоплення сценою не виступає.

"Андрій теж неодноразово бачив Ваню на концертах, виступах, і дні народження - скрізь Ваня у нас запалював. Просто запалює танцпол і викликає оплески. Він теж за те, щоб Ваня пробував себе в різних напрямках", - зазначила Христина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дружина Андрія Гусіна народила доньку

Сам Ваня з майбутньою професією ще не визначився.

"Мене якось в бік активного життя, до спорту веде. Я хочу стати тренером. Хоча акторська професія теж непогано", - підкреслив хлопчик.

Зараз ви читаєте новину «Син Андрія Гусіна замисливсь про акторська кар'єру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути