середа, 03 листопада 2010 09:27

Дружина Андрія Гусіна народила доньку

Дружина Андрія Гусіна народила доньку
У 37-річного тренера російського "Анжі" Андрія Гусіна та його дружини-модельєра Христини народилася довгоочікувана донька. Зріст - 55 см, вага - 3,6 кг. З ім'ям ще не визначилися. Таким чином, екс-півзахисник "Динамо" став багатодітним батьком. У нього вже ростуть сини - 14-річний Андрій та 8-річний Іван.

"Це наш третя дитина, і знову в момент пологів мене немає в Києві, - поскаржився в розмові Гусін. - Хоча я дуже хотів бути присутнім особисто. Що вдієш, у мене робота в іншій країні. Втім, дві перших дитини, на пологах яких мене не було, виросли хорошими пацанами. Так що це гарна прикмета. А ось приїду, і ми відзначимо день народження і Вані, і доньки. Ім'я у неї точно буде наше, а не англійське чи американське. Мала така - шумить, кричить. З характером дівчинка. А в нашому житті без характеру не можна".

"Я пишаюся своєю Христиною. Вона у мене молодець. Мені дуже пощастило з нею в житті. Не соромлюся це сказати. Вона нормально себе почуває. У ніч на вівторок прихопило, й о четвертій ранку вона вже народила", - розповів Андрій, поділившись і своєю футбольною мрією: "У принципі, кар'єру гравця я вже завершив. Але я пообіцяв зіграти один матч зі своїм старшим сином Андрієм. Йому 14. Він займається в школі "Динамо". Коли підросте, ми обов'язково проведемо одну гру разом. Цей матч відбудеться на найвищому рівні. В ідеалі - у збірній".

Нагадаємо, 18 квітня 2010 року Андрій Гусін став старшим тренером ФК "Анжі".
За матеріалами Сегодня
Зараз ви читаєте новину «Дружина Андрія Гусіна народила доньку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути