четвер, 18 листопада 2010 17:44

Син Адріано Челентано має дружину з українським ім'ям

Син Адріано Челентано має дружину з українським ім'ям

Син Адріано Челентано Джакомо найбільше боїться не потрапити в рай.

Про це він заявив сьогодні у коментарі кореспонденту Gazeta.ua.

"Я глибоко віруюча людина. Кожного дня вранці та ввечері молюсь, у неділю з дружиною і сином ходимо до церкви. Бог подарував мені талант до співу, гарне здоров'я та зовнішність. Найбільше боюсь в житті, що не потраплю до раю", - заявив він.

Джакомо розповів, що найбільшою радістю для нього є проводити час з сином та дружиною

"Зі своєю дружиною — у неї, до речі, українське імя — Катериною, познайомився, коли вона шла вулицею і співала. Я сидів вдома і читав книгу. Стало цікаво, хто там виспівує і я визирнув у вікно. Питаю: "кому належить цей чудовий голос?". Потім почали постійно випадково десь зустрічатись. Через декілька років вона народила мені сина. У неї дуже гарні очі", - розказав співак.

Джакомо приїхав у Київ, щоб заспівати разом зі своїм земляком Тото Котуньйо, концерт якого відбудеться завтра в палаці "Україна".

"У Києві дуже гарні будинки. Я трошки захоплююсь архітектурою, тому у вільний час хочу просто прогулятися містом. Про те, що приїхав сюди і співатиму з Тото, батько не знає. Не встиг йому сказати, бо давно не бачились. Розкажу вже про результат і враження", - зазначив Джакомо.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Син Адріано Челентано має дружину з українським ім'ям». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути