середа, 04 січня 2012 13:57

Шварценеггер знову вдягнув обручку
8

Колишній губернатор Каліфорнії, знаменитий голлівудський актор Арнольд Шварценеггер знову носить обручку. "Термінатор" таким чином нагадав, що все ще одружений і прагне зберегти шлюб.

Фотографія, на якій видно, що на руці у колишнього політика обручка, з'явилась після новорічної ночі. Екс-губернатор відпочивав зі своїми двома синами. Арні зняв обручку кілька місяців тому після того, як його дружина Марія Шрайвер подала на розлучення.

Необхідно зазначити, що Шварценеггер не втратив надії налагодити свої стосунки з дружиною. Незважаючи на те що Шрайвер подала на розлучення, вони з чоловіком регулярно розмовляють по телефону, а також разом відпочивають з дітьми. Наприклад, своє 64-річчя 30 липня "Термінатор" святкував у товаристві дружини. Різдво вони також відсвяткували разом з дітьми, яких у пари четверо (дві дочки і два сини).

Як повідомляла раніше 56-річна журналістка та член могутнього в США сімейного клану Кеннеді не впевнена в тому, чи варто їй розлучатися зі знаменитим чоловіком. Марія стала ділитися своїми сумнівами з найближчими друзями. Сумніви багатодітної матері обумовлені її релігійними переконаннями. Жінка має славу ревною католичкою. У свою чергу, Шварценеггер же не втрачає надії знову завоювати серце Шрайвер.

Нагадаємо, Шварценеггер і Шрайвер оголосили про рішення розлучитися на початку травня 2011 року після того, як актор зізнався в зраді і в тому, що має позашлюбного сина. 1 липня Марія подала на розлучення. Арні погодився платити їй аліменти та відшкодувати судові витрати за шлюборозлучний процес.

Зараз ви читаєте новину «Шварценеггер знову вдягнув обручку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути