четвер, 29 квітня 2021 17:49

"Схоже на пташиний кіготь" - Брежнєва скуштувала незвичний морепродукт Іспанії
5

Брежнєва скуштувала персебес
Фото: надане пресслужбою "Нового каналу"
Персебес - це рак під назвою "морська качка"
Персебес - це рак під назвою "морська качка"
Брежнєва була ведучою тревел-шоу і відвідала іспанську Барселону
Брежнєва була ведучою тревел-шоу і відвідала іспанську Барселону

Співачка Віра Брежнєва була ведучою одного з випусків тревел-шоу. Зірка побувала в Іспанії та скуштувала незвичний і рідкісний морепродукт.

Під час зйомок шоу "Орел та Решка. 10 років", яке показував "Новий канал", Брежнєва з'їла персебес. Це рак під назвою "морська качка". Вони ростуть гронами на каменях в смузі прибою, тому їх дуже важко добувати: щороку рибалки ризикують життям, ловлячи цих ракоподібних. А іноді і гинуть. Через це і висока ціна - майже €50 за кілограм. В Іспанії навіть лобстер коштує вдвічі дешевше.

"Виглядає персебес, якщо чесно, огидно. Схоже на якийсь пташиний кіготь. На смак він солоний, схожий на пружну креветку. Кажуть, що персебес - дуже корисний", - поділилася артистка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Страшно виглядає". Іван Дорн скуштував зубастого паразита

Гурмани їдять персебес сирими, як устриці. Але є і традиційний іспанський рецепт приготування. Щоб приготувати персебес по-каталонськи, треба кинути морепродукт в киплячу воду на 45-60 сек. і дістати.

Виконавиця Віра Брежнєва стала ведучою фінальних випусків тревел-шоу. Вона поділилася вдалими для фото місцями в іспанському місті Барселона. Артистка зазначила, що Барселона - це неймовірно фотогенічне місто.

Зараз ви читаєте новину «"Схоже на пташиний кіготь" - Брежнєва скуштувала незвичний морепродукт Іспанії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути