пʼятниця, 28 листопада 2014 13:33

Сестрі-моделі Кім Кардаш'ян відкрито дорікнули блатом

Автор: Reuters
 

Сестрi Кім Кардаш'ян відкрито дорікнули у використанні родинних зв'язків у кар'єрі.

Американська модель Арише Уензер звернулася з відкритим листом до Кендалл Дженнер, заявивши, що та не заслуговує популярності, яка обрушилася на неї , а своїм успіхом зобов'язана виключно знаменитому прізвищу.

"Дорога Кендалл. Постарайся на хвилинку уявити, що твоє життя склалося б інакше. Уяви, що ти приїхала з маленького містечка або з країни третього світу, і єдиний спосіб змінити своє соціальне становище і здійснити мрії, отримати посвідку на проживання в США або просто поліпшити свої умови роботи - це стати моделлю високого рівня.

Тобі доводиться їхати з дому на півроку або рік, підписувати контракти, які ти насилу можеш прочитати і погоджуватися на всі умови, бо в тебе немає іншого вибору.

Ти живеш окремо від сім'ї, друзів і всього, до чого звикла. Живеш в однокімнатній квартирці з шістьма іншими дівчатками, які опинилися в Нью-Йорку в такій же ситуації ", - говоритися в повідомленні.

Далі Ариша описує будні початківців моделей, які щодня розриваються між кастингом, тренуваннями, зйомками портфоліо, уроками англійської і так далі. І за всі ці заняття, як і за житло, потрібно платити - звертає увагу дівчина.

"Уяви, що ти дійсно через все це пройшла, і ось ти можеш брати участь у Тижні моди. Неймовірно, правда?

Це може бути твій великий прорив! Ти можеш послати гроші своїй родині, яка живе в Білорусі чи в Вулбриджі, штат Віргінія, купити подарунки братикові, купити щось з одягу і навіть дозволити собі квиток на літак, щоб злітати додому на свята!

Низка кастингів, тремтінея почути страшне слово "ні", мрії про співпрацю зі світовими дизайнерами - все це модель описує далі. І ось ті, кому пощастило, отримують можливість брати участь в шоу:

Боже мій, ти будеш показувати колекцію Марка Джейкобса! Це мрія, що збулася, тобі нарешті сказали "так", і це неймовірний рівень престижу ...

І ось ти за лаштунками, навколо одяг, перукарі, візажисти, репортери. Безліч знаменитостей: Карлі Клосс, Джоан Смоллс, Анна Вінтур, сам Марк Джейкобс. Зачекайте, а це що, зірка реаліті-шоу? Так, вона ж з родини Кардаш'ян. А вона що тут робить?

Їхала вона сюди на метро, як ми? Чи була вона на кастингу? Яке агентство її представляє? У минулому сезоні я її не бачила.

Чи потрібно їй ще БІЛЬШЕ слави? БІЛЬШЕ грошей? Або, може бути, вид на проживання?

Вона не зробила й половини того, що ти, щоб сюди потрапити - це вже точно. Її мама напевно подзвонила в краще агентство, щоб доньку взяли.

На думку моделі, висока мода вже не та, що раніше:

"Від Vogue до Givenchy, все продалося, щоб догодити масам. Що сталося з мистецтвом, яким була мода? Невже вона померла разом з Олександром МакКуїном? ", - На такий безрадісною ноті закінчує свій лист дівчина. 

Останнє на сьогодні серйозне досягнення Кендалл - потрапляння до престижного рейтингу 50 головних моделей світу, який складає портал Models.com. Кендалл стала учасницею цього списку поряд з більш досвідченими моделями, такими як Саша Лусс, Еді Кемпбелл і Джорджія Мей Джаггер.

Нагадаємо, нещодавно Дженнер оголосили обличчям Estee Lauder, а далі, за чутками, - зйомки в рекламі бренду Карла Лагерфельда.

При цьому дівчина каже в інтерв'ю: зв'язки не при чому.

"Я не намагаюся використовувати прізвище в своїх цілях: я насправді багато працювала, щоб всього цього досягти", - сказала в одному з інтерв'ю модель.

Зараз ви читаєте новину «Сестрі-моделі Кім Кардаш'ян відкрито дорікнули блатом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути