Ексклюзиви
четвер, 10 травня 2007 10:34

Сестри з Росії, 19 і 21 року, викладатимуть в нью-йоркському університеті

Доктори наук, росіянки Анжела і Діана Князеві у вересні почнуть викладати на факультеті фінансів в Університеті Рочестера, в Нью-Йорку, хоча Діані - тільки 19 років, а Анжелі - 21.

Як повідомив представник цього закладу, незважаючи на такий юний вік, сестри Князеві вже мають диплом про закінчення Стенфордського університету (штат Каліфорнія). У 2002 році вони закінчили в тому ж навчальному закладі магістратуру за фахом "міжнародні відносини", а в середу їм повинні були вручити документ про присудження ступеню доктора наук в Бізнес-школі імені Леонарда Стерна при Університеті Нью-Йорка.

Батьки Анжели і Діани не стали навчати своїх дітей у звичайній школі. Сестри займалися вдома, складали іспити екстерном і отримали атестати про середню освіту, коли ним було 10 і 11 років відповідно. Перший диплом про повну вищу освіту в Росії дівчинки отримали в 13 і 14 років.

"Не думаю, що наш вік має якесь відношення до нашої освіти і дослідницьких робіт", - заявила Діана, якій наступного місяця виповниться 20, - "Той факт, що я молодше за своїх студентів, ніяк не впливає на предмет, який я викладатиму, і на те, як я це роблю", повідомляє Agence France-Presse.

Зараз ви читаєте новину «Сестри з Росії, 19 і 21 року, викладатимуть в нью-йоркському університеті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути