четвер, 09 лютого 2012 09:44

Серіал "Доктор Хаус" припинить своє існування на 8 сезоні

Серіал "Доктор Хаус" припинить своє існування на 8 сезоні

Восьмий сезон серіалу "Доктор Хаус", де Г'ю Лорі грає циніка, мізантропа, наркомана і геніального діагноста, стане останнім.

Пік популярності "Доктора Хауса", що виходить з 2004 року, припав на 2007-й, але відтоді, незважаючи на численні "Золоті глобуси" і шість "Еммі", аудиторія стабільно скорочувалася.

"Хаус завжди уявлявся нам таємничою фігурою - він ні за що не стане стирчати на вечірці до останнього. Куди краще зникнути ще раніше, ніж перестане грати музика, поки в повітрі ще розлиті надії та обіцянки", - свідчить заява, підписана виконавчими продюсерами Девідом Шором і Кеті Джейкобс, а також головною зіркою проекту Г'ю Лорі.

Творці серіалу зазначають, що в 2004 році ніхто не очікував, що справа зайде далі двох пілотних серій, але в підсумку "Доктор Хаус" завершиться на 177-му епізоді. На 4-му сезоні кар'єру Хауса мало не перервав багатомісячний страйк сценаристів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Г'ю Лорі хоче відмовитися від кінокар'єри заради джазу

Спочатку планувалося, що останнім сезоном стане сьомий, проте у результаті телеканал Fox включив в програму восьмий сезон. Щоправда, Ліза Едельштейн, яка грала головного лікаря Лізу Кадді, кохану і противниця головного героя, від восьмого сезону відмовилася. Зникла і Олівія Вайльд, яка зробила на "Хаусі" голлівудську кар'єру. Вона виконувала роль однієї з асистенток Г'ю Лорі, та й сам Лорі неабияк втомився і вирішив зайнятися музичною кар'єрою.

Зараз ви читаєте новину «Серіал "Доктор Хаус" припинить своє існування на 8 сезоні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути