пʼятниця, 16 вересня 2011 12:51

Г'ю Лорі потрапив до Книги рекордів Гіннеса

Г'ю Лорі потрапив до Книги рекордів Гіннеса

Г'ю Лорі включений до Книги рекордів Гіннесса, повідомляє The Daily Telegraph. Він був визнаний актором, який приваблює до екранів телевізорів найбільшу аудиторію.

Потрапити до Книги рекордів Гіннесса Лорі допомогла роль в "Докторі Хаусі". У момент пікового інтересу цей серіал зумів зібрати біля екранів аудиторію з 81,8 мільйона осіб. Лорі також є одним з найбільш високооплачуваних телевізійних акторів. Його гонорар за зйомки в одному епізоді "Доктора Хауса" складає 250 тисяч фунтів.

Серіал "Доктор Хаус" виходить в ефір на каналі Fox з листопада 2004 року. На сьогоднішній день глядачам вже встигли показати сім сезонів, які включають в загальній складності 155 епізодів. Восьмий сезон серіалу буде демонструватися з жовтня 2011 року.

Згідно з наявними даними, другим за популярністю серіалом був визнаний проект каналу CBS "CSI: Майамі". Його максимальна аудиторія досягла 73,8 мільйона людей.

Сьогодні актор стверджує що йому до смерті набридла роль лікаря-мізантропа і восьмий сезон "Хауса", який знімається зараз, швидше за все, стане останнім.

Актор збирається всерйоз зайнятися музикою: в рамках підтримки свого дебютного альбому блюзового Let them talk Лорі вже дав вісім концертів у Європі і виступав у Новому Орлеані. 30 вересня в циклі "Великі виконавці" американський телеканал PBC покаже документальний фільм про Лорі-музиканта.

Зараз ви читаєте новину «Г'ю Лорі потрапив до Книги рекордів Гіннеса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути