середа, 06 липня 2011 13:55

Г'ю Лорі покликали рекламувати чоловічу косметику
5

Британський актор Г'ю Лорі став новим обличчям чоловічої косметики французького косметичного бренду L'Oreal, пише The Daily Mail. Раніше чоловічу лінію Men Expert вже рекламували Джерард Батлер, Метью Фокс і Пірс Броснан. Гонорар актора не розголошується.

За словами Лорі, спочатку він вирішив, що не підходить на цю роль.

"Я подумав, що це помилка, але потім зрозумів, що L'Oreal потрібні не моделі, а яскраві індивідуальності, які гідні цього ... які не бояться показати, що використовувати косметику, зрештою, мужнє рішення", - заявив Лорі.

На відеохостингу YouTube 4 липня був викладений ролик зі зйомок реклами з Г'ю Лорі. На самому початку відео актор зізнається, що його звуть Джерард Батлер. Показуючи на себе, Лорі говорить, що так виглядав до використання косметики L'Oreal.

Видання зазначає, що у Великій Британії ринок чоловічої косметики за останні два роки показав значне зростання. Зараз британці витрачають на засоби по догляду більше, ніж будь-коли.

Г'ю Лорі зіграв роль геніального лікаря-діагноста в серіалі "Доктор Хаус", який у 2008 році був визнаний найпопулярнішим серіалом на планеті - його річна аудиторія перевищила 81,8 мільйона людей. За зйомки в одному епізоді актор отримує близько 400 тисяч доларів. На даний момент вийшло сім сезонів "Доктора Хауса", проте на початку травня 2011 року компанія Fox оголосила про продовження серіалу ще на один сезон.

Зараз ви читаєте новину «Г'ю Лорі покликали рекламувати чоловічу косметику». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути