вівторок, 02 серпня 2011 10:20

Г'ю Лорі хоче відмовитися від кінокар'єри заради джазу

Г'ю Лорі хоче відмовитися від кінокар'єри заради джазу

Британський актор Г'ю Лорі, зірка телесеріалу "Доктор Хаус", може завершити кар'єру в кіно і на ТБ, щоб безроздільно присвятити себе джазу і блюзу.

Ця думка не дає спокою колоритному англійцю, який тільки нещодавно випустив свій дебютний альбом "Хай говорять", дав вісім концертів у Європі і виступав у Новому Орлеані (штат Луїзіана) на одній сцені зі своїми кумирами - Алленом Тоссе, Ірмою Томас і Томом Джонсом.

Лорі, який співає, грає на фортепіано, гітарі та саксофоні, поділився своїми думками з американським телеканалом PBS (Public Broadcasting Service). Останній знімає документальний фільм про проект британця, який увійде в цикл "Великі виконавці" і буде показаний по телебаченню США 30 вересня.

"Весь проект і пережиті враження набагато більше відповідають моєму власному я, ніж більшість речей, якими я займався досі", - визнав дворазовий володар престижної в США кінопремії "Золотий глобус".

Англієць, який здобув освіту в знаменитих Ітонському коледжі і Кембриджському університеті, сказав, що був близький до того, щоб відхилити пропозицію про запис дебютного альбому.

"Але я усвідомив, що це - саме той момент, який не можна упускати", - зазначив він.

Лорі з дитинства зачарований неповторною атмосферою Нового Орлеану, що вважається колискою джазу.

"Місто унікальне у багатьох планах. Унікальний і з музичної точки зору, перебуваючи під впливом культур Іспанії, Франції, Англії та Карибів. Такого я не бачив більше ніде", - зізнався актор.

Зараз ви читаєте новину «Г'ю Лорі хоче відмовитися від кінокар'єри заради джазу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути