понеділок, 30 серпня 2010 09:40

Х'ю Лорі залишився без премії "Еммі"

Х'ю Лорі залишився без премії "Еммі"

У Лос-Анджелесі пройшла 62-а церемонія вручення телепремій "Еммі". Вона вперше з 1976 року транслюється на всю територію США.

Нагороду в категорії "кращий драматичний серіал" втретє поспіль отримали "Божевільні" (Mad Men). У цій номінації також були представлені такі серіали як "Залишитися в живих" (Lost), "Пуститися берега" (Breaking Bad), "Декстер" (Dexter), "Хороша дружина" (The Good Wife) і "Справжня кров" (True Blood).

Кращим комедійним серіалом визнали "Американську сімейку" (Modern Family). На цю нагороду також претендували "Офіс" (The Office), "Пісня" (Glee), "Стримай свій ентузіазм" (Curb Your Enthusiasm), "Cестра Джекі" (Nurse Jackie) і "30 потрясінь" (30 Rock).

У номінації "Кращий драматичний актор" переміг Брайан Кренстон ("Пуститися берега"). Заповітна статуетка цього року не дісталася Джону Хемму ("Божевільні"), Х'ю Лорі ("Доктор Хаус"), Кайлу Чендлеру ("Вогні вечора в п'ятницю"), Майклу Холлу ("Правосуддя Декстера") і Меттью Фоксу ("Залишитися в живих").

Серед актрис "Еммі" за кращу драматичну роль присуджена Кайрі Седжвік ("Шукач"), з якою змагалися Дженуарі Джонс ("Божевільні"), Марішка Харгітей ("Закон і порядок"), Джуліанна Маргуліс ("Хороша дружина"), Гленн Клоуз ("Збиток") і Конні Бріттон ("Вогні нічної п'ятниці").

Приз за режисуру драматичних серіалів присуджений англійцеві Стіву Шиллу.

Кращим комедійним актором на телебаченні цього року став Джим Парсонс ("Теорія Великого вибуху"). Він конкурував з Аліком Болдуіном ("30 Рок"), Леррі Девідом ("Стримай свій ентузіазм"), Стівом Кареллом ("Офіс"), Тоні Шалхубом ("Дефективний детектив") і Меттью Моррісоном ("Хор").

Кращою серед актрис в даній категорії визнана Еді Фалко ("Сестра Джекі"). Разом з нею на здобуття премії були висунуті Емі Поєлер ("Парки та відпочинок"), Джулія Луїс-Дрейфус ("Нові пригоди все тієї ж Крістіни"), Тоні Коллетт ("Сполучені Штати Тари"), Лі Мішель ("Хор") і Тіна Фей ("30 Рок").

Виконавцем кращої жіночої ролі другого плану в комедійних телесеріалах названа Джейн Лінч ("Хор").

Золота статуетка за кращу чоловічу роль другого плану в комедіях дісталася Еріку Стонстріту за роботу в "Моїй американській сімейці".

Американська телевізійна академія нагородила преміями ветерана Голлівуду 88-річну Бетті Уайт та Ніла Патріка Харріса як кращих акторів, запрошених в серіал на один епізод.

Серед американських реаліті-шоу перемогу отримав конкурс "Кращий шеф-кухар". Він 13 разів висувався на здобуття "Еммі" і на цей раз був оцінений вище, ніж проекти "Американський ідол", "Танці із зірками" і "Проект "Подіум".

NEWSru.com, Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Х'ю Лорі залишився без премії "Еммі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути