середа, 12 жовтня 2011 16:31

Сергій Зверєв зламав собі плече

Сергій Зверєв зламав собі плече

Сергій Зверєв невдало впав. Медики, які приїхали за викликом, поставили модному стилісту діагноз "перелом плеча".

Нещастя трапилося з Сергієм, коли він з ранку попрямував на кухню. Там він впав і пошкодив руку. Спочатку Зверєву здалося, що це просто забите місце, але, коли шок від несподіваного падіння пройшов, а біль не відпускав і навіть ставав тільки сильніше, стиліст зрозумів, що треба викликати "швидку". Медики оглянули пошкоджену кінцівку 48-річного Зверєва і прийшли до висновку, що "удар" - зовсім не удар, а перелом.

У результаті Сергія госпіталізували в московську клінічну лікарню № 59, де йому наклали гіпс. Лікуватися перукар буде амбулаторно. Life News цитують лікарів: "Це досить складний перелом. На щастя, обійшлося без зміщення".

Нагадаємо, Сергій Звєрєв є модним стилістом, дизайнером і співаком. Він отримав три освіти: перукарське мистецтво, дизайн одягу і декоративна косметика. Навчався у Франції, у Будинку моди. Там же і працював.

Тепер він є особистим стилістом багатьох російських селебрітіс. У 2006 році вийшов перший альбом пісень Сергія, чиєю музою стала співачка Алла Пугачова. Відомий своїм висловом "Зірка в шоці!", що означає все що завгодно залежно від інтонації того, хто говорить. Також в 2006 році Сергій Зверєв застрахував свої руки на суму в мільйон доларів.

Зараз ви читаєте новину «Сергій Зверєв зламав собі плече». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути