пʼятниця, 06 квітня 2018 13:27

Шеннен Догерті знову дала привід для хвилювання своїм фанатам

Шеннен Догерті знову дала привід для хвилювання своїм фанатам
Шеннен Догерті знову має проблеми зі здоров'ям Фото: unisci24.com

Зірка серіалу "Беверлі-Хіллз, 90210" і "Зачаровані" Шеннон Доерті боролася з раком молочної залози. Актриса поки лікувалася від захворювання, ділилася з підписниками своїми думками, успіхами, зізнавалася, що ніякі складнощі не зіб'ють її з віри у видужання.

Шеннон повідомила про ремісію захворювання. Актриса частіше стала з'являтися на світських заходах, вела активний спосіб життя.

Днями в своєму Instagram актриса зізналася, що один з онкомаркерів знову підвищився. Втім, навіть це не змушує 46-річну Шеннон опустити руки і вона заявила, що не буде здаватися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Помер режисер Олег Табаков

"Аналізи і результати. Деякі показники в нормі, а інші ... підвищені. Просто означає, що я знову пройду огляд і ще один тест. Але навіть після цієї звістки я залишаюся позитивною і переоцнюю своє життя", - написала актриса.

"Це, безумовно, дозволяє оцінити перспективу і нагадує вам про те, що ви дізналися завдяки своїй " подорожі "з раком. І я іноді потребую оновлення. Як я вже говорила, рак змінює ваше життя так, як ніхто ніколи не міг собі уявити , у всіх сферах життя. Ах, так, і вітамін D ... мені його потрібно побільше ", - написала також Шеннон, додавши хештег" досі бореться з раком ".

Зараз ви читаєте новину «Шеннен Догерті знову дала привід для хвилювання своїм фанатам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути