вівторок, 14 серпня 2018 08:34

Селена Гомес збентежила шанувальників

Селена Гомес збентежила шанувальників
Американська поп-зірка 25-річна Селена Гомес впала у депресію. Такий стан пов'язаний із весіллям її екс-коханого Джастіна Бібера і Гейлі Болдвін. Фото - KP.UA

Американська поп-зірка 25-річна Селена Гомес впала у депресію. Такий стан пов'язаний із весіллям її екс-коханого Джастіна Бібера і Гейлі Болдуїн.

Джастін Бібер - перше велике кохання співачки, тому новину про його одруження не може сприймати спокійно, пише znaj.ua.

"Щодо весілля Джастіна у Селени змішані почуття. У якісь дні вона думає про те, що закрила главу, пов'язану з ним, і живе щасливо, а в інші переживає, що нічого не може зробити", - розповіла подруга співачки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Селена Гомес створила нову лінію елегантних сумок

Близькі друзі Гомес вирішили взяти справу в свої руки і знайти їй хлопця. Але Селені цього не потрібно - вона боїться будувати нові стосунки. Нещодавно їй приписували роман з Калебом Стівенсом, але ці чутки не підтвердилися.

"Селена - великий романтик, всі її думки завжди про кохання. Але зараз пропозиції відносно стосунків, і ті проблеми, які вони можуть принести, лякають її", - повідомляє інсайдер.

Канадський співак 24-річний Джастін Бібер одружився з американською моделлю і телеведучою Гейлі Болдвін, 21 рік. Пропозицію зробив на Багамських островах. Подарував обручку з діамантом у 18 каратів. Така коштує майже $2 млн — 52 млн грн.

Зараз ви читаєте новину «Селена Гомес збентежила шанувальників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути