вівторок, 06 лютого 2018 13:04

Сексолог оцінив привабливість Бориса Апреля в жіночому образі

Сексолог оцінив привабливість Бориса Апреля в жіночому образі
Співачка Зіанджа, в минулому - співак Борис Апрель, виграла від зміни статі Фото: IPnews

Співачка Зіанджа, в минулому - співак Борис Апрель, виграла від зміни статі. Таку думку висловив психотерапевт, сімейний психолог, сексолог Олександр Коломійчук.

"Ця тема виходить за рамки сексуальності, якщо вона взагалі має відношення до сексуальності", - каже Коломійчук.

За словами сексолога, внутрішній аспект полягає в тому, що "є конкретна людина, конкретна особистість зі своїми особливостями, який переживав внутрішній конфлікт, неприйняття себе, своєї статевої ідентичності", пише "Обозреватель".

У той же час зовнішній аспект полягає в ставленні публіки до цієї співачки. Сексолог порівняв увагу до людини, який змінив стать, з експонатом кунсткамери - "місця, де збирають дивовижні речі, іноді відразливі і лякають, але неймовірно цікаві". "Людям хочеться подивитися в замкову щілину. Є якісь заборонені речі, особливо ті, які стосуються сексуальності. Це тема-табу, люди відчувають себе в ній дуже невпевнено. І це теж викликає інтерес", - зауважив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Під час фотосесії Борис Апрєль мало не загинув

"Трансфобія - окремий випадок ксенофобії, - коли люди бояться того, чого вони не розуміють і відчувають агресію по відношенню до цього. Коли він був хлопцем, багато хто сприймав цю його навмисну ​​жіночність як своєрідну гру - він придумав такий незвичайний образ і грає його. А коли він став жінкою, всі зрозуміли, що це серйозно, що це вже не гра. У когось це викликає повагу, в інших - нерозуміння і відторгнення. Але в будь-якому випадку для артиста важливо, щоб були емоції. Яка саме емоція - це вже вдруге. Для артиста страшне тільки одне - байдужість", - додав Олександр Коломійчук.

"Значить, як артистка вона виграла від зміни статі?" - запитав "Обозреватель". "Однозначно. Принаймні, про неї говорять", - підтвердив лікар.

28 січня на телеканалі "1+1" відбулася прем'єра восьмого сезону вокального проекту "Голос країни". В сліпих прослухуваннях взяв участь учасник проекту "Фабрика зірок 2" Борис Апрєль. Чоловік змінив стать і тепер виступає під псевдонімом Зіанджа.

Зараз ви читаєте новину «Сексолог оцінив привабливість Бориса Апреля в жіночому образі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути