Ексклюзиви
понеділок, 05 березня 2012 12:38

Саша Ніколаєнко народила другу дитину 76-річному чоловіку

Саша Ніколаєнко народила другу дитину 76-річному чоловіку

"Міс Україна-2001" 30-річна Олександра Ніколаєнко народила доньку Малену Кей. Це її друга дитина в шлюбі із чоловіком американським мільярдером 76-річним Філом Раффіном. Старшому сину Річарду 21 березня виповниться два роки.

"Я не маю права обговорювати ситуацію своєї подруги і боса. Єдине, що можу сказати, що близькі люди знали про це від початку. Я також. Саша дуже щаслива із Філом. Поки що до України їхати вони не збираються", - прокоментувала Gazeta.ua директор українського конкурсу краси Анна Філімонова.

Сама Саша дуже щаслива, що стала мамою вдруге.

"Згадуючи вагітність, пологи і перший рік сина, ми з Філом захотіли ще дітей. Для мене неважливо хто буде — хлопчик чи дівчинка, але Філ постійно натякав мені, що дівчатка більше люблять татусів. Мені вистачає часу на все. Чоловік іде на роботу о п'ятій ранку, я встаю через годину, а син просинається о восьмій. Тому маю дві години, які присвячую собі. Ввечері після сьомої ми з чоловіком проводимо час разом: ходимо в ресторан, казино або на концерт. За сином слідкуємо через телефон. Коли нас нема — за ним доглядають три няні", - зізналася торік в інтерв'ю газеті "Сегодня" Олександра.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Син Ніколаєнко успадкує 2 мільярди

Сина Річарда похрестили торік в одеському Свято-Преображенському соборі.

Зараз ви читаєте новину «Саша Ніколаєнко народила другу дитину 76-річному чоловіку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути