четвер, 24 лютого 2011 12:39

Шаржі на Януковича і Тимошенко прикрасили піцерію
19

Фото: Фото: Андрій Шматов/Gazeta.ua
Анатолій Бабич
Дмитро Табачник
Віктор Янукович
Віктор Янукович

Київський шаржист Анатолій Бабич виставив у одній із столичних піцерій 26 шаржів на українських політиків. Тут є зображення Віктора Януковича, Дмитра Табачника, Миколи Азарова, Володимира Литвина, Юлії Тимошенко, Леоніда Кучми та Віктора Ющенка.

"Почав малювати політиків півтора року тому. Мені подобається їх писати, бо всі політики – цікаві люди. Кожне обличчя політика відбиває його характер. Ніхто з них мені не позував, під час роботи користувався фотографіями. Один шарж малював за 3 години", - розповів Анатолій Бабич сьогодні під час інтерв'ю.

Шаржист розповів, що найдовше працював над портретом Володимира Литвина.

"Малював його 2 рази. Ті малюнки викинув – дружина сказала, що він зовсім на себе не схожий. На третій раз попав у яблучко. По обличчю Литвина видно, що він – дуже тонка людина, вміє вживатися з будь-якою владою, з усіма може знайти спільну мову", - підкреслив художник.

Міністру освіти Дмитру Табачнику Бабич домалював метелик.

"Це вийшло підсвідомо. Табачник – інтелігента людина, адже він очолює міністерство культури. Він позитивний, розумний та інтелектуальний. Метелик підкреслює ці риси", - поділився він.

"Юлія Тимошенко – красива жінка. Знайшов фотографію, на якій вона дивиться кудись вбік. На шаржі її погляд трохи деформував – зробив хитрим", - розповів Анатолій Бабич.

"Сподобалося малювати обличчя Леоніда Черновецького. Його цікаво малювати будь-якому художнику, адже воно у нього дуже пластичне", - поділився Анатолій.

Анатолій Бабич розповів, що планує показати ці шаржі у Верховні Раді.

"Продавати їх політикам не буду. Якщо комусь сподобається, то подарую", - підкреслив він.

Зараз ви читаєте новину «Шаржі на Януковича і Тимошенко прикрасили піцерію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути