Ексклюзиви
вівторок, 20 листопада 2012 14:44

Шарліз Терон здивувала поголеною головою

Ось уже кілька місяців, як Шарліз Терон не з'являється на публіці. В середині літа актриса обстригла свої чудові платинові локони і полетіла в Африку на зйомки нового фільму. Але, нарешті, днями Шарліз з'явилася в Кейптауні, ПАР. І на цей раз вона постала без капелюха.

В принципі світські оглядачі були готові до появи зірки з дуже коротким волоссям. Але чомусь всі геть забули, що Шарліз зовсім не натуральна блондинка. Так що коротке каштанове волосся знаменитості привело журналістів у стан легкого ступору.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Шанувальники Шарліз Терон в шоці від її нового бойфренда

Терон провела майже три місяці в Намібії, на зйомках блокбастера "Божевільний Макс-4: Дорога люті". Але минулого тижня дозволила собі трохи розслабитися - зірка була помічена в компанії зі своєю матір'ю Гердою в кейптаунському кафе Caprice. Актриса була в прекрасному настрої і погодилася сфотографуватися з прихильницями, які тут же виклали знімки в своїх мікроблогах на Twitter. Варто відзначити, що "їжачок" на голові Шарліз зовсім не псує, а додає якоїсь родзинки зовнішності.

Особистий перукар актриси Леслі Фремар була однією з перших, хто дізнався про зміну іміджу знаменитості. І нещодавно вона зауважила: "Шарліз завжди дуже серйозно ставиться до своєї роботи. І вона не боїться змінюватися, якщо того вимагає роль. Але будемо говорити чесно, вона і так дуже гарна".

Зараз ви читаєте новину «Шарліз Терон здивувала поголеною головою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути