вівторок, 15 травня 2012 10:58

Шарліз Терон одягла на прем'єру фільму майже прозору сукню
7

Фото: Фото: Reuters

Напередодні в Лондоні відбулася світова прем'єра картини "Білосніжка і мисливець".

Виконавиці головних ролей Шарліз Терон і Крістен Стюарт з'явилися на зеленій килимовій доріжці у всій красі. 36-річна актриса вибрала повітряну чорну сукню від Christian Dior, що підкреслювала струнку фігуру. А голлівудська старлетка обрала мереживне вбрання від Marchesa, оброблене прикрасами у вигляді кісток. Критики відразу охрестили цей туалет "сукня-скелетон".

Компанію дамам на прем'єрі склав щасливий татусь Кріс Хемсворт. У п'ятницю в актора народилася дочка. Проте Кріс наважився ненадовго залишити дружину і новонароджену, щоб блискуче презентувати картину широкій публіці.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Шарліз Терон не ховає свого сина від папараці

А тим часом в різних інтерв'ю Шарліз і Крістен співають одна одній дифірамби.

"Я думаю, що в неї буде неймовірна кар'єра, - каже про колегу Терон. - Як актриса вона робить свою роботу, тому що їй дійсно це подобається. Мій досвід показує, що якщо ти реалістично оцінююєш свої дані, у тебе є завзятість і мужність, то можна домогтися багато чого в Голлівуді. Думаю, у Стюарт це є. Знаєте, я збираюся запросити до себе Крістен, щоб вона прикинулася поганою. Тоді мій син буде любити мене більше!".

Стюарт же запевняє, що отримала масу цінного досвіду під час роботи з Шарліз і зараз вона просто мріє бути схожою на свою оскароносну колегу.

Зараз ви читаєте новину «Шарліз Терон одягла на прем'єру фільму майже прозору сукню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути