понеділок, 14 травня 2012 17:03

Крістен Стюарт показала свою сексуальність

Крістен Стюарт знялася у фотосесії для журналу Elle. 22-річна актриса позувала перед фотокамерою Тома Манро у млосних позах і запаморочливих вбраннях від Balenciaga, Prabal Gurung і Jason Wu. Для обкладинки же стилісти запропонували Стюарт вражаючу вечірню сукню від Ralph Lauren.

Можливо, більша частина знімків виглядає надто сексуально, але актрисі не звикати.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Зірка "Сутінок" Крістен Стюарт стала справжньою леді

У супровідному інтерв'ю знаменитість розповіла про свої улюблені книги ("На схід від Едему", "Консервний ряд", "Зійти в пітьму") і найбільш неприємні моменти на зйомках картини "Білосніжка і мисливець". Раніше Крістен вже розповідала, що лати, в яких їй доводилося зніматися, виявилися досить важкими. Як і меч, яким їй треба було розмахувати. Одного разу Стюарт так вдарила свого колегу Кріса Хемсворта, що сама перелякалася. Але Кріс виявився хлопцем стійким і, незважаючи на біль, продовжив роботу.

Але найскладнішим виявилися зовсім не сцени бійок. "Терпіти не могла сцени верхової їзди. Я взагалі не розумію, як можна віддавати ці чортові команди і кричати "Пішла!". Не те щоб люди, які їздять верхи, погано ставляться до коней. Але тут треба показати, хто господар, а я цього страшенно не хотіла. Тому сидячи верхи на коні, я примовляла щось на кшталт: "Роби, що належить, а я і сидіти на тобі не хочу"".

Зараз ви читаєте новину «Крістен Стюарт показала свою сексуальність». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути