середа, 18 січня 2012 14:43

"Сутінки" отримають продовження в телесеріалі

"Сутінки" отримають продовження в телесеріалі

Представники канадської компанії Lionsgate після купівлі найбільшої американської незалежної студії Summit Entertainment, яка зняла "Сутінки", заявили, що вампірська сага отримає продовження і виросте в телесеріал. Стрічка з чотирьох частин зібрала в прокаті 2,5 мільярда доларів.

Саме фінансовий показник навів главу Lionsgate Джона Фелтхаймера на думку, щоб у "Сутінків" з'явилися нові сиквели, пише Digital Spy. Раніше передбачалося, що друга частина екранізації роману Стефані Майєр "Світанок", останнього з серії "Сутінки", повинна була стати завершальною частиною франшизи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Вампіри" спалили "Сутінки" Стейфані Майєр

Однак тепер з'ясовується, що Lionsgate на цьому не зупиниться. "Я очікую, що друга частина "Світанку" збере в світовому прокаті більше 700 мільйонів доларів", - повідомив Фелтхаймер. Заключна частина повинна вийти в прокат у листопаді. Він додав, що фільм, який заробляє такі гроші, має величезний комерційний потенціал.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Четверті "Сутінки" третій тиждень тримають лідерство в американському прокаті

Керівник Lionsgate сказав, що в майбутньому він сподівається зробити по "Сутінках" телесеріал. "Франшиза продемонструвала разючу касову стабільність - інтерес до неї з роками анітрохи не зменшився, - зазначив Фелтхаймер. - Тому я просто скажу: "Я дуже на це сподіваюся".

Зараз ви читаєте новину «"Сутінки" отримають продовження в телесеріалі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі