пʼятниця, 06 квітня 2012 09:59

Шарліз Терон після усиновлення дитини стала нервовою

Відома голлівудська актриса Шарліз Терон дала відверте інтерв'ю, в якому розповіла про свого прийомного сина Джексона. Оточення блондинки зазначило, що вона стала нервовою після усиновлення.

Новина, що голлівудська актриса Шарліз Терон несподівано всиновила хлопчика Джексона, стала досить несподіваною для численних шанувальників артистки. Нагадаємо, цю інформацію повідомив офіційний представник Терон: "Тепер вона пишається, що стала мамою здорового немовляти - хлопчика на ім'я Джексон".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шарліз Терон несподівано стала мамою

Проте більше жодних подробиць прес-секретар актриси не повідомив. Сама голлівудська знаменитість також славиться гробовим мовчанням щодо свого особистого життя. Відомо, що 36-річна Шарліз Терон незаміжня, своїх дітей у неї немає. А два роки тому спекотна блондинка розійшлась зі своїм коханим ірландським актором Стюартом Таунсендом після дев'яти років романтичних стосунків.

Спритні папараці, в надії сфотографувати дитину Шарліз, буквально переслідували актрису по п'ятах. У підсумку в Мережі з'явилися знімки Терон з кошиком, прикритим ковдрочкою, де лежав Джексон. Актриса ревниво береже своє приватне життя і ні за які гроші не погоджується показувати малюка журналістам.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Шарліз Терон в дитинстві носила окуляри як у ботаніка

Проте актриса вирішила зробити виняток для одного глянцевого видання і дала коротке інтерв'ю, в якому розповіла про рішення стати матір'ю. Як виявилося, Шарліз вже давно планувала всиновити дитину і взагалі завжди говорила, що хоче сім'ю і знала, що вона в неї буде.

"Та й моя мама не могла більше чекати онука!" - зізналася голлівудська знаменитість.

За словами Терон, Джексон - найспокійніша дитина з усіх, кого вона коли-небудь бачила.

Актриса висловила надію, що буде такою же хорошою матір'ю, як і її власна мама Герда, яка зараз постійно дає поради дочці щодо вихованню дитини. "Я хочу бути схожа на свою маму, любляча, але справедлива, жорстка і в той же час прихильна. Мама не намагалася мене переробити і дозволяла бути такою, яка я є. Вона допомогла мені зберегти власну незалежність і стати особистістю".

ФОТОРЕПОРТАЖ: Фотограф практично роздягнув Шарліз Терон для Vanity Fair

Між тим оточення Шарліз Терон явно не в захваті, що актриса усиновила дитину. Так, колеги по знімальному майданчику вважають, що з появою малюка характер у актриси зіпсувався. "Шарліз стала дуже нервовою", - говорять за її спиною актори фільму "Прометей", в якому останнім часом була задіяна Терон. Однак сама артистка вважає за краще не коментувати подібні висловлювання і насолоджується материнством.

Зараз ви читаєте новину «Шарліз Терон після усиновлення дитини стала нервовою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути