понеділок, 14 травня 2012 14:10

Шарліз Терон не ховає свого сина від папараці
5

Актриса Шарліз Терон намагається поєднувати кар'єру і виховання малюка. Так що Джексон змалечку привчається до життя в шаленому ритмі.

Зараз Шарліз разом зі знімальною групою картини "Білосніжка і мисливець" зайнята промоушен-кампанією фільму. Днями актрису в компанії п'ятимісячного синочка і Крістен Стюарт побачили в аеропорту Парижа. Тріо прямувало в Лондон на чергову прем'єру, і, звичайно ж, зоряні пасажири летіли на приватних літаках.

Зауважте, 36-річна Терон, ставши матусею, намагається не забувати про стиль. На борт повітряного судна зірка піднімалася в шкіряних легінсах і гламурних ботильйонах на високій шпильці.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Шарліз Терон вперше показало обличчя свого прийомного сина

Нагадаємо, оскароносна актриса усиновила малюка в березні. Доглядати за хлопчиком Шарліз допомагає її мати Герда.

"Я завжди була чесна сама з собою і говорила, що хочу сім'ю. Я це прекрасно усвідомлювала. Джексон для мене - найдорогоцінніший подарунок. Він класна дитина, - запевняє знаменитість. - А моя мати - справедлива і досить сувора, але в той же час дуже турботлива і любляча. Саме вона дозволила мені стати тією, хто я є".

Між тим в оточенні зірки пліткують, що після усиновлення малюка характер Терон змінився. Нібито вона стала нервовою і запальною і навіть часом дозволяє собі грубити колегам по знімальному майданчику. Втім, можливо, подібні чутки - лише підступи злостивців. Сама Шарліз запевняє, що насолоджується материнством і її життя "злегка змінилося" на краще: "Це приголомшливо, кожен день приносить щось нове".

Зараз ви читаєте новину «Шарліз Терон не ховає свого сина від папараці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути