Ексклюзиви
неділя, 28 грудня 2014 10:15

Санта Дімопулос подаватиме на Джеджулу до суду за наклеп

Автор: svitske.1plus1.ua
 

Співачка Санта Дімопулос подаватиме на Андрія Джеджулу до суду за наклеп, про це вона розповіла у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"Я не можу відповідати за його психічний і психологічний стан. Я дуже не розумію, я вважаю, що якщо б він піклувався про сина, він би думав головою перш, ніж заяви такі робити. Можливо він хоче, щоб про нього чули знову, я схожа на людину, яка може когось образити, не те що б замовити побиття? У мене займається цим адвокат, який буде подавати за наклеп до суду,буду подавати на аліменти, на час який він буде проводить з сином: на все, що я раніше пробувала красиво регулювати, але у мене не вийшло", - говорить співачка.

Нещодавно Санта відкрила зірковий секонд-хенд.

"Я не можу сказати, що це мій бізнес, це починалось для душі в те в що це виросло мені дуже подобається, - говорить Санта Дімопулос і додає, що не вважає поганим одягатися у зіркових секонд-хендах - це нормально - по-перше нас 70% нових речей, буває чоловік подарував сумку не підійшла, або у дівчини великий гардероб, вона його не відкриває. На сьогоднішній день це дуже актуально - нічого сьогодні в цьому не має. Нашим людям варто прививати культуру вінтаж таких покупок".

Ходять чутки, про те що Санта закрутила роман з багатим чоловіком, якого вкрала з родини, сама красуня це спростовує.

"Я нікого ні з ким не розлучала", - заявила Дімопулос.

Нагадаємо, нещодавно відомого телеведучого Андрія Джеджулу побили, за його словами напад замовила його колишня дружина і мати його маленького сина екс-"ВІА Гра" Санта Дімопулос.

Зараз ви читаєте новину «Санта Дімопулос подаватиме на Джеджулу до суду за наклеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути