четвер, 26 квітня 2018 13:48

Санта Дімопулос перевтілилась у гейшу
12

Санта Дімопулос
Санта Дімопулос
Санта Дімопулос
Санта Дімопулос
Санта Дімопулос

Співачка Санта Дімопулос поїхала до Японії. Красномовними фото ділиться на своїй сторінці в соцмережі.

На одному зі знімків Дімопулос позує в кімоно.

"Традиційний одяг японців, національний костюм. В наші дні надягають кімоно в особливих випадках, таких як весільна церемонія і з нагода інших сімейних торжеств. Його носять під час занять традиційними мистецтвами, такими як чайна церемонія або танцювальне мистецтво. Кімоно - робочий одяг акторів театру Кабукі і театру Но , а також синтоїстських жерців, буддійських ченців, гейш. Існує чимало його різновидів: від церемоніальних і вихідних багатошарових нарядів до легких літніх юката. Справжнє японське кімоно має високу ціну ( до 20.000 $!), - пише Санта, - Кімоно заправляють зліва направо, виняток становлять похорон - на них заправка йде в зворотній послідовності. Цього я не знала. Вирішивши, так би мовити, уважити гейш я одягла прекрасне кімоно (полегшений варіант) і , як виявилося, запахнула не на ту сторону. Мені м'яко натякнули на помилку і я побігла до вбиральні перезапахівать ".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дмитро Комаров розсекретив країну, яку покаже в новому сезоні "Світ навиворіт"

Раніше Санта Дімпоулос вирушила на відпочинок на курорт до Єгипту. Красуня купалася в морі і ніжилася в басейні разом з сином.

Зараз ви читаєте новину «Санта Дімопулос перевтілилась у гейшу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути