пʼятниця, 08 червня 2012 12:45

Санта Дімопулос не може ужитися у "ВІА Грі"

Санта Дімопулос не може ужитися у "ВІА Грі"
У дівчат трапляються конфлікти Фото: ИТАР-ТАСС

Одна з солісток популярного дівочого колективу "ВІА Гра" "світленька" Єва Бушміна дала відверте інтерв'ю, в якому розповіла, що не все гладко у них в групі, трапляються конфлікти і новеньку Санту Дімопулос вони з Альбіною Джанабаєвою досі не прийняли.

23-річна блондинка Єва Бушміна скоро стане головною в колективі, адже найстаріша учасниця "ВІА Гри" Альбіна Джанабаєва збирається залишити групу і відправитися в одиночне плавання на хвилях шоу-бізнесу. "Я не можу сказати, коли точно це станеться, але те, що Альбіна піде з "ВІА Гри", - факт", - зізналася Єва Бушміна. За головну залишиться саме ця юна блондинка, адже після того, як Джанабаєва піде, склад колективу сильно оновиться.

Нагадаємо, зараз місце Надії Грановської, яка пішла в декрет, займає Санта Дімопулос. За словами Бушміної, у них часті конфлікти з новенькою. "Ми ще до кінця не ввели її в колектив, не зжилися з нею. Часто конфліктуємо. Звичайно, це не можна назвати серйозними сварками, але атмосфера іноді загострюється. З Альбіною ми знаходимо спільну мову легко і просто, а от з Сантою доводиться сперечатися. Я сама зовсім недавно була на її місці, і мені теж здавалося, що Надя і Альбіна закосніли і не хочуть пробувати нічого нового, хоча я їм пропонувала і порядок пісень змінити під час концерту, і в одязі спробувати щось незвичайне", - розповіла Бушміна.

За словами артистки, вона прекрасно розуміла, що краще не сперечатися і мотати на вус, бо Грановська і Джанабаєва досвідчені і у них є чому повчитися, тому в суперечку влазити собі не дозволяла. "В результаті зараз я розумію, що вони багато в чому мали рацію. Але Санта чомусь не хоче визнати, що вона ще молода і їй є чого вчитися. Суперечки, конфлікти. А зараз піде Альбіна і прийде ще одна новенька - як я з ними буду справлятися?" - запитує молода виконавиця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Єва Бушміна йде з "ВІА Гри" заради "Фабрики зірок"

До речі, зараз Єва Бушміна на деякий час залишила "ВІА Гру". Вона змушена залишити групу і пропустити кілька гастрольних виступів заради участі в новому телепроекті. Мова йде про музичну програму "Фабрика зірок: Росія vs України".

Зараз ви читаєте новину «Санта Дімопулос не може ужитися у "ВІА Грі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути