Ексклюзиви
понеділок, 30 липня 2012 11:12

Санта Дімопулос готується до весілля з Володимиром Самсоненком

Санта Дімопулос готується до весілля з Володимиром Самсоненком
Закохані вже планують спільних дітей Фото: Twitter Санти Дімопулос

Учасниця "ВІА Гри" Санта Дімопулос виходить заміж. Обранцем 25-річної виконавиці є її давній коханий, бізнесмен Володимир Самсоненко.

Нагадаємо, про роман учасниці музичного гурту "ВІА Гра" Санти Дімопулос і пасинка екс-голови фонду Держмайна України Валентини Семенюк Володимиром Самсоненком говорили вже давно. Закохані не приховували своїх стосунків. Санта навіть викладала на своїй сторінці в одній із соціальних мереж фотографії, де вони разом відпочивали на курорті.

Більше того, близько місяця тому Дімопулос і Самсоненко зізналися, що вже планують спільних дітей. Так як в кожного вже є по хлопчику від перших шлюбів, на цей раз Санта і Володимир хочуть дівчинку. Самсоненко скрізь супроводжує брюнетку, їздить з нею на гастролі і знімає її виступи.

Зараз 25-річна солістка "ВІА Гри" Санта Дімопулос готується до весілля. Це вже буде її другий шлюб. Її весілля - справа практично вирішена, кажуть в близькому оточенні знаменитості. Тим часом з'ясувалося, що заради успішної кар'єри в суперпопулярному колективі Санта Дімопулс буквально пожертвувала своєю сім'єю, зокрема, трирічним сином Даніелем. Дівчина залишила хлопчика на піклування рідних і колишнього чоловіка, українського шоумена Андрія Джеджулу. Санта пообіцяла, що, як тільки викроїть час, обов'язково буде проводити його з сином. Проте є серйозні сумніви: у групи досить щільний гастрольний графік, і навряд чи новоспечена артистка зможе приділяти малюку багато уваги.

Нова учасниця жіночого тріо Санта Дімопулос прийшла у "ВІА Гру" в кінці листопада минулого року. Вона є чемпіонкою світу з бодібілдингу та фітнесу, крім цього, дівчина професійно займалася спортивними бальними танцями. Продюсер групи Костянтин Меладзе покладає на дівчину великі надії. Сама Санта в захваті, що її прийняли в дівочий колектив. Дівчина зізналася, що давно хотіла співати в групі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Санта Дімопулос скандалить на роботі

Однак нещодавно з'явилася інформація, що серед дівчат в групі складаються досить напружені відносини. Так, в нещодавньому інтерв'ю учасниця колективу блондинка Єва Бушміна повідомила: "Ми ще до кінця не ввели її в колектив, не зжилися з нею. Часто конфліктуємо. Звичайно, це не можна назвати серйозними сварками, але атмосфера іноді загострюється. З Альбіною ми знаходимо спільну мову легко і просто, а от з Сантою доводиться сперечатися".

Зараз ви читаєте новину «Санта Дімопулос готується до весілля з Володимиром Самсоненком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути